*Nettavisen* Sport.

Jackpot i Skien

Foto: hesteguiden.com

Det ligger en halv million kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld, og vi har bankeren klar.

Til kvelden denne torsdagen er det spill til en V64-omgang til Åby i Sverige samt V65-spill til Klosterskogen i Skien som gjelder hos Norsk Rikstoto, og det er selvsagt ekstra interesant med Jackpot i Skien.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vi synes Gunnar Austevoll setter seg opp bak det beste bankerbudet på den trange ovalen på Klosterskogen i kveld, og da sikter vi til 7 Speedy Mamsell i V65-4. Vi tror den hoppa har stoff i seg til å kunne nå langt, og hun står til får å kunne lede sitt løp rundt om.

Vi går også for en dobbeltbanker i V65-5 i Skien i kveld, og da snakker vi om duoen 1 I`M Ken og 7 Opus One F.H. Vi har vondt for å tro at gamle slitere som 8 Shaman Star M. og 12 Sharpshoother henter 20 meter tillegg på de to, og vi tror det munner ut i en duell mellom de to førstnevnte til slutt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Austevoll styrer showet?
Ja, vi har ståltro på at Gunnar Austevoll sitter tidlig i tet med 7 Speedy Mamsell i V65-4 på Klosterskogen i kveld, og vel i tet kan vi ikke helt se for oss at 5-årshoppa taper. Dette er snakk om en hoppe godt over snittet som vant tre av seks løp i fjor, og i den siste starten ble alt feil, i en stoppende rygg til slutt.

Hoppa gikk således pigg i mål uten å få premie på 17.1 full vei der (svært gode Amarone var en vinner av det løpet), og i den nest siste starten vant hun sprettlett i fra tet på 18.5 full vei. Det er etter vårt skjønn ned en klasse i kveld (5 Our Trophy Gal er ingen stjerne), og vi tror favoritten leder rundt om.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

To hester gjør opp?
I et varmblodsløp i V65-5 synes vi det ser lyst ut med tanke på vinnersjansene både for 1 I`M Ken og 7 Opus One F.H., og vi tror en av dem stikker av med den gjeveste sjekken til slutt. Førstnevnte var en solid vinner på 15.0 full vei i den tredje siste starten, men etter den triumfen, har det ikke klaffet helt som best.

Han gikk i tet i et langløp i den nest siste starten, og da ga han seg litt til slutt. Det er dog ryggløp i det aller lengste som gjelder for denne, og sist satt han fast til slutt i et V75-løp som femte på 16.5 full vei. Kusk Dag S. Dalen har vunnet med I`M Ken før, og vi tror I`M Ken kan speede inn til seier via sist indre til slutt.

Gunnar Austevoll sikter trolig mot teten med 7 Opus One F.H., og i fra spiss blir ikke han lett å slå. Det ble helt feil i den siste starten for favoritten etter tidlig galopp, men noen fare med formen er det neppe. Han gikk sterke løp hele veien forut for den starten, og han vant sist han gjestet dagens arena på 17.2 full vei.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag