RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot i trippelspillet

Sist oppdatert:
Med nesten 100.000 ekstra i potten kan man ikke la være å spille supertrippel til Forus i kveld.

Klikk her for våre trippelforslag

Det var en umulig trippelkombinasjon i kveldens siste løp på Drammen i går, og dermed blir hele 98.378 kroner tilført kveldens supertrippelpott.

Det er Forus som har gleden av å få tilført de ekstra jackpotkronene som legges i potten i det niende og siste løpet i Stavanger i kveld. Vanligvis ligger omsetningen på rundt 100-150.000 i disse supertrippelløpene, men i dag vil nok omsetningen doble seg. Markedet reagerer alltid positivt på økt tilbakebetalingsprosent, en kjennsgjerning de styrende organer dessverre ikke tar innover seg når det gjelder de ordinære spilleproduktene.

Atlantica frisk igjen?
Løpets åpenbare favoritt og trolige vinner er helt klart Geir Stangelands gode tyskerimport, 3 Atlantica.

Hun vant 9 av 17 starter i fjor og har imponert i flere løp også denne sesongen, og tatt 4 seire på 7 starter. De to siste startene har gitt en andreplass i V75 samt seier i enkelt lag på Sørlandet sist. Verdt å merke seg er imidlertid at 5-årshoppa langt på vei har vært på topp i disse startene.

Spesielt sist, 23. september var hesten langtfra fin i aksjonen, men lavt tempo (18/1000) og svak motstand gjorde at Rune Wiig likevel kunne vinne løpet lett.

Det løpet er over en måned siden og vi er rimelig sikre på at Atlantica har vært en tur innom veterinæren i pausen. Hun var kanongod sist hun kom ut etter en kort pause (21.8 vant hun overlegent mot gode hester på 16.1/2.040 volte). Derfor tror vi en hvil i bakken og evt. behandling har gjort susen. Hun møter etpar gode hester i kveld, men de har trukket svært dårlige spor. Er Atlantica tilbake i slag leder hun et slikt løp fra start til mål alle dager i uka. Vi har forresten forgjeves prøvd å få tak i Gudmestad for en bekreftelse på om hoppa er behandlet i pausen.

Lederrygg = sølv?
2 Spenda Agelia er en annen 5-årshoppe som pålangtnær holder samme klasse som favoritten, men hun står perfekt til for å ta tet. Slipper Tor Reidar Selvik direkte til favoritten er ikke hesten dårligere enn at hun kan holde inn til andreplassen. 13. september holdt hun knepnet unna fra tet til seier på fine 15.7, mens hun sist brukte speeden litt for tidlig og ble sliten tilslutt. Det var dog fra tillegg over full distanse. Vi finner god verdi i å spille Spenda Angelia på andreplass i kveld.

Vi tør dog ikke utelate Rune Wiigs 11 One Hot Minute i kampen om andreplassen. Denne hesten står klar til å overta dersom favoritten ikke har sin beste dag. Vi satser uansett på at Atlantica er fresh, men One Hot Minute er tross sporet en soleklar trippelkandidat. Var mektig god til annen i V75 tredje sist på flotte 13.4. Det var fra samme spor og distanse som i kveld, og vi spiller derfor to hester på andreplass.

Ofte er det enkelt å utelukke endel hester fra V5-bongen da de under ingen omstendigheter har seierssjanse. I trippelspillet er det litt annerledes siden selv "sjanseløse" hester kan klare den siste trippelplassen i et heldig øyeblikk. Det er en gylden regel og ikke droppe en eller to hester på trippelbongene, og på kveldens store forslag spiller vi alle på tredjeplass (og dermed 20 kombinasjoner).

På det lille forslaget på 10 rekker har vi bare råd til fire hester, og da faller valget naturlig på 1 Golda Mai (fint spor og kan smyge fint med), 8 Indian Star D.K. (flott form, men elendig spor), 9 T`S Di Mucho (fin form og flott smygspor) samt 10 Beauty`s General (jevn og god).

Trippelforslagene koster hhv 100 og 400 kroner og har en rekkepris på 10 og 20 kroner.

Kjøp et trippelbong og se løpet i DD-sendingen på Nrk2 kl. 22.45 (løpet er identisk med DD-2 og spillestopp er 20.50).

Fortsatt i dytten
Nettavisen kunne bokføre et netto overskudd på de minste spilleforslagene på 3.500 kroner forrige uke. På de store forslagene ville man sittet igjen med over 10.000 i fortjeneste.

Formen virker inntakt da denne uken startet på beste vis. For selvom storfavorittene i de to første avdelingene vant på Drammen i går ble det over 2000 kroner til de som fulgte vårt mellomste forslag til 378 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere