RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot i V65!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det ligger hele 1.7 millioner kroner ekstra i sekserpotten denne onsdagen, og vi setter pengene på en suksessduo.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Spillmeny onsdag:
Odds: Evigunge Marco Di Vaio leverer igjen
Odds: Lesernes oddstips onsdag

Trav: Lesernes V65-tips
Tippetips: Vi er bombesikre på Arsenal
Viking Lotto: Jackpot og 27 mill i potten!

Det er nemlig sjeldent positive meldinger som kommer fra Lars O. Romtveit angående en av hans siste nyervervelser 3 Dornenkønig i V65-2 i kveld, og når vi vet hvilket forbedringspotensial det er i denne hesten satser vi på at 6-åringen er en vinner direkte i ny regi. Nilon-sønnen har fungert veldig fint i et treningsarbeid på 22.0 full vei etter at ny trener har huset tredjevalget (kun krysset av på hver fjerde kupong) i spillet i seks uker, og mot ikke alt for skarp motstand tror vi at årets andre triumf er innen rekkevidde.

Det som har vært problemet til hesten er at han så å si hver eneste gang har mistet aksjonen til slutt (og da har han allikevel prestert 17-tider full vei ved et par anledninger på Leangen), men med en av landets beste hovslagere Gunnar Thorsheim med på laget til Romtveit tror vi den biten kan være rettet på til kveldens dyst.

De antatt tøffeste i mot står i veldig vanskelige spor, og da mener vi dette skal være snakk om et spill som er verdt å prøve seg på i en omgang det slett ikke er lett å finne sikre holdepunkter (og kuskeendringen til Tom E. Solberg er også med respekt å melde formidabel). Kombinasjonen Lars O. Romtveit og Tom Erik Solberg har vært en slager dette året, og vi tror suksessen fortsetter i kveld.

Favoritten 11 Eowyn C.C. har så langt ikke støtt på hester av veldig høy kvalitet ved sine seiersløp, og når vi synes 12 Writing General var skuffende svak i sitt comeback lar vi det stå til. Sistnevnte feilet riktignok ut av den første svingen på Klosterskogen, men etter at det var dårlig tempo på løpet innledningsvis i front fikk 4-åringen relativt billig kontakt. Da synes vi således at General November-sønnen burde fullført langt bedre, men løp i kroppen etter lang pause kan ha gjort veldig godt.

Vår rangering: A: 3 B: 11-12-9-10-7 C: 2-8 D: 6-5-4-1

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V65-1, 2140 meter voltestart
Et relativt oversiktlig varmblodsløp innleder denne rebusen, og en naturlig favoritt må en formtoppet 10 Lorne Elijon Gatling bli. Vi gikk litt i mot 4-åringen i den siste starten, men det var det ingen grunn til å gjøre. Kendrick Hanover-sønnen hadde full kontroll på løpet fra utvendig posisjon ved den anledningen, og med feilfri avgang fra et litt kinkig fjerdespor i volten kjemper Hov-traveren om seieren på ny.

Etter å ha sittet fast med masse krefter spart i den nest siste starten var 9 Beat The Wiz en totalt overlegen vinner på 16.7 full vei i den siste starten, og selv om ikke konkurransen var av den skarpeste sorten den gangen så 4-åringen veldig fin ut. Kusk Aril Eggen så ikke ut til å plage The Wizard-sønnen nevneverdig ved den anledningen, og når vi husker hvordan 23-prosenteren i spillet herjet i fjor vinter krysser vi tidlig.

To spennende pausehester finner vi i form av 6 Oxford og 8 Center Kæll, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen på dem begge bør de vurderes tidlig. Førstnevnte sikter trolig inn føringen på et tidlig tidspunkt, og fra spiss kan Gottling-traveren vise seg å bli svært vond å fange (4-åringen gikk veldig fine løp på forsommeren før han falt litt ut av det). Sistnevnte har ikke gjort mange glade etter at han sjokkvant Sølvhesten i sommer, men Bo Westergård pleier jo å ha hestene vel forberedt når de først kommer til start (et trangt andrespor trekker dog noe ned).

Det varsles litt fra flere hold om at 4 Fargo S.I.R. skal være snakk om en stor outsider, men vi tror rett og slett ikke denne hesten er god nok i dette laget her. Ride The Night-sønnen skulle etter sigende ha sittet fast ved sin siste visitt i hovedstaden, men det er vel en sannhet med modifikasjoner. Erik Bergløf gikk frivillig inn på innerspor runden igjen, og midt i den siste svingen kunne svensken ha vridd på i angrep hvis han følte at han hadde noe å kjøre med. 4-åringen gikk for driving siste fem hundre, og aksjonen i målgangen var alt annet en vakker. Vi blir dermed litt overrasket dersom champion Eirik Høitomt sender femtevalget først over mål, og vi har ikke ståltro.

Fin kapasitet er det på både 11 C.C. Seventy Five og 14 Arabe Hanover, men dagens forutsetninger passer ikke spesielt bra for noen av dem etter vårt skjønn (og formen på dem begge er tvilsom etter litt pause). Veldig fin form holder 7 Elling`s Arnie, men vi har vondt for å se at Anderssen-traveren runder til seier mot denne gjengen her.

Vår rangering: A: 10 B: 9-6-8 C: 4-11-14-7 D: 12-13-2-3-1

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V65-3, 2100 meter auto
Favoritten 12 Ocean Pearl står litt sjanseartet til, men med de to siste innsatsene til 4-årshoppa før pausen friskt i minne bør Westergård-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Det var snakk om skral motstand Pearsall Hanover-datteren hadde kontroll på fra utvendig posisjon ved sin siste triumf på 17.4 full vei på Forus, men det er ikke voldsomt mye bedre hester i mot i kveld heller.

Vi sitter med en følelse av at 3 J.J. Funkies er moden for en real rekordforbedring, og tet fra start til mål er slett ikke noe usannsynlig scenario for Fast Photo-sønnen. Det ble en enkel seier i billig lag i den siste starten, men forut for det gikk 3-åringen en veldig fin sisterunde etter galopp i den første svingen (står ikke i programmet) til tredje i et løp svært gode Bilbao var en vinner.

En hest vi har veldig sansen for er 8 Fritz Othello, og vi tror det bare er et tidsspørsmål før den flotte Peace On Earth-sønnen får klaff. Vi noterte i underkant av 16.0 siste tusen i begge de to siste løpene 4-åringen startet på Bjerke, og selv om Nilsen-traveren kun var sjette i den nest siste starten var det bare et par små lengder frem til vinneren Games We Play. Sporet kunne selvsagt ha vært bedre, men mot litt enklere motstand enn vanlig tror vi 7-prosenteren kjemper i fremste rekke i en feilfri utgave når pengene skal fordeles til slutt.

Vår rangering: A: 12 B: 3-8 C: 4-1-7-11 D: 5-10-9-2-6

Annonse: Øivind Grøstad serverer en herlig julepresang i V65-2 og i V65-6 i en heftig jackpotomgang.

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi mener vinnerkandidatene er mange i dette kaldblodsløpet, og på vårt store system krysser vi av for hele syv hester. Dersom 5 Huldre Jon har stått opp på rette foten speeder fort Sjefen-sønnen ned denne gjengen her, og med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause forventer vi at 6-åringen er ytterligere forbedret til kveldens dyst. Thor Borg kjørte oppi foranliggende konkurrent i den siste starten, og det resulterte i en ødeleggende galopp. Avslutningen til sølv langt ute i banen etter at Schrøder-traveren hadde bestemt seg for å ta i (gikk og bremset litt midt på oppløpet) var av beste merke, og vi synes 29-prosenteren må krysses på alle bonger.

Det er meget spennende når Tom Erik Solberg på ny setter seg opp bak 4 Dolliel (fullstendig bortglemt 4-prosenter dette), og den kapable Spikeld-datteren bør her vurderes tidlig. Solberg kjørte rekorden på 29.6 i et løp tidligere i år, og 5-årshoppa var da kun slått av svært gode Trineline. Løftet seg flere hakk nå på slutten har 8 Rokketroll gjort, og selv om det er klart tøffere i mot for Antonsen-traveren ved denne anledningen er Polar Troll-sønnen snakk om en tidlig gardering.

Avsluttet voldsomt fint gjorde 9 Fruttis Jo ved triumfen på 30.9 over en sprint i Skien i den siste starten, og Rigel Jo-sønnen er snakk om en opplagt vinnerkandidat på ny. Uforandret fin for holder 7 Skaffer Even, mens duoen 2 Skogbryn Røsten (var rett og slett veldig svak i debuten for Trond Anderssen) og 3 Ulven Storm må heve seg et hakk for å kunne gå helt til topps.

Vår rangering: A: 5 B: 4-8-9-7 C: 3-2 D: 10-1-6

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V65-5, 1609 meter autostart
Tre hester hever seg litt over mengden i dette sprintløpet for kaldblodshester, og vi mener 8 Torden Rapp er snakk om den beste hesten (og vi spiller den til fine odds i DD-spillet). Pål Even-sønnen fullførte eget angrep fra køen flott til tredje på 28.6 over dagens distanse i debuten for Geir Flåten, og da hadde han kun gode hester som Kidos Jojo og Sølv Piril foran seg i mål (og vi mener de to hestene er litt bedre på sitt beste enn dagens konkurrenter). Sporet bekymrer oss ikke nevneverdig all den tid 4-åringen ikke er noen kløpper fra start, og med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause regner vi med at nordlendingen har hevet seg et hakk til kveldens dyst.

Nydelig til i en rask rygg fra start står dog en formtoppet 9 Turbo Prins, og selv om Drillo-sønnen tidligere ikke akkurat har vært av den typen som rader opp er det slett ikke utenkelig at 6-åringen legger på til sin andre strake triumf. Seieren på råflotte 27.6 over dagens distanse i den siste starten ble av den svært overlegne sorten, og Holmlund-traveren er snakk om en opplagt gardering. Det ble et tøft løp utvendig for 11 Dag i den siste starten, og vi syntes Spang Best-sønnen holdt anstendig til fjerde ved den anledningen. 7-åringen bør ha sterkt stigende form med et par løp i kroppen etter litt pause, og i likhet med førstnevnte står Gretland-traveren i en veldig fin rygg fra start.

Tre outsidere finner vi i form av 3 Mørtvedt Jerkaran (Ara Svarten-sønnen har fart som rekker langt, og det er spennende med Magnus Helland opp bak den usikre 8-åringen ved denne anledningen), 5 Mai Faksen (Järvsöfaks-sønnen var positiv til tredje i den siste starten, men Eng-traveren er avhengig av et optimalt smygløp for å kunne gå helt til topps) og 6 Vilja Vilter (Eng Svarten-datteren opptrer variabelt, men på sitt beste speeder 8-årshoppa veldig fort til slutt med et løp på lang vent).

Vår rangering: A: 8 B: 9-11 C: 3-5-6-10-7 D: 12-1-2-4

Annonse: Øivind Grøstad serverer en herlig julepresang i V65-2 og i V65-6 i en heftig jackpotomgang.

V65-6, 1609 meter autostart
Et lekkert skue var favoritten 10 Maid for Tag ved sin siste triumf på flotte 13.0 på Jarlsberg for gjestekusk Vidar Hop i den siste starten, men når den flotte Tagliabue-datteren ikke har vunnet løp fra bakspor siden 2. november i 2006 sier vel det sitt om hva 9-årshoppa mener om å gå bakfra (og da kan vi ikke gjøre annet enn å gardere). Det bør dog ligge an til et pent utvendig par for Mikkelborg-traveren med fine rygger fra start, og med den formen jernhoppa legger for dagen er det ikke utenkelig at hun gjør statistikken til skamme.

Det er slett ikke enkelt å forutse hvem som sitter i føringen ut av den første svingen i dette løpet (fryktelig mye fart i beina på alle hestene i de fem innerste sporene), men uansett posisjon underveis er 4 Atlantic Ås snakk om en brennhet vinnerkandidat. Den speedige Rite On Line-sønnen har nå fått ladet batteriene litt, og når vi har registrert at Westergård-traveren i tidligere sesonger har gått veldig fint på vinterstid krysser vi tidlig. 7-åringen har hatt en strålende sesong med mer enn en halv million kroner innkjørt, og det er slett ikke utenkelig at Westergård-traveren er snakk om en vinner direkte etter relativt lang pause (treningsrapportene er gode).

Bedre til enn på lenge står 1 Evidence Ås, og dersom det ikke blir en drepende åpning for å erobre taktpinnen skal den tetglade Angus Hall-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Med en litt rusten rad fra Sverige kommer 3 Joel Cortina, men vi mistenker at S. J. `s Photo-sønnen skal duge her. Med et optimalt smygløp speeder 9 Santana Ås voldsomt fort til slutt, og da har vi nevnt de hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Vår rangering: A: 4 B: 10-1-3-9 C: 5-6 D: 11-12-2-7-8

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 150, 450, 900 og 2280 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere