RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot i V65!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det ligger hele 1,3 millioner kroner ekstra i sekserpotten på Färjestad i kveld, og en av våre bankere er av den friske sorten!

Etter at lunsjtravene til Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme er over er det V65-spill til Färjestad i Sverige og dobbel V5 på Leangen her på berget som gjelder på kvelden, og på den andre siden av kjølen har vi en superspennende jackpot-omgang å se frem til!

Ny herlig V5-klaff mandag!
Begge våre lunsjbankere tidligere i dag i Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme vant, og i Skien ble det totalt flotte 9 586 kroner innspilt! Alle V5-forslagene satt klokkerent, og de som spilte det minste forslaget på 144 kroner kunne kvittere ut småpene 2262 kroner! I tillegg fikk vi DD på vårt største spilleforslag på 300 kroner, og der kunne de som spilte hente ut ut flotte 2800 kroner!

Les også:Harald og Kongen

Sportspill har ogsålagt bak seg en flott uke på tipsene med bl.a rundt 12 000 kroner innspilt forrige tirsdag og ca 20 000 kroner innspilt på torsdag og fredag, og på Sørlandet i går satt fem av seks V5-forslag. Vi tar således fatt på en ny uke med friskt mot, og det er nye sjanser til gevinster i kveld på Färjestad!

Vår første banker for kvelden på Färjestad er av den litt frekke varianten, og da snakker i om 1 Quantanamera i V65-2. Dett er er ei fin 3-års hoppe som har innledet karrieren fint selv om hun ennå ikke har vunnet løp på sine tre starter, men i kveld tror vi triumfen kommer. I sitt siste løp var hun ikke som best, men har trent meget bra den siste tiden og hun trengte nok det siste løpet i kroppen etter en mnd pause.

From Above–datteren står helt perfekt til, og hun er naturlig startrask så teten er nærmest en garanti for Erik Bergløf bare han treffer sånn noenlunde. Det mest interessante med Quantanamera er at de skal kjøres skoløs for første gang om banen tillater det, og etter det vi har sett av været rundt Færjestad så skal neppe det by på noen problemer. Skal vi prøve en litt frisk banker må det være ut i fra slike opplysninger som dette, og som en 27-prosenter i spillet synes vi det er spennende. Skoløs, tetgaranti og trener forbedret, ja da løper vi til lukene!

Innleveringsfrister Färjestad!
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart best!
11 Uroy i V65-6 var mye betrodd i V75 på Jægersro i den siste starten, men som fryktet ble det trange fjerdesporet i volten for trangt og Juliano Star–sønnen som var borte direkte. Han varmet som en vinner den dagen Uroy, og dette er en hest Bjørn Goop har snakket meget varmt om i hele sin karriere. I den tredje siste starten var han ute i Derbykval der han rotet seg bort på galopp, og i den nest siste starten jogget han hjem et lunsjløp fra tet.

Kapasiteten til denne 4-åringen er så høy i forholdet til grunnlaget sitt at vi er ikke i tvil om bankerspillet denne mandagskvelden, og at han har trukket bakspor ser vi bare på som et pluss for da kan Goop kun konsentrere seg om å kjøre feilfritt. Vi er rimelig sikre på at Uroy blir sendt fremover med en gang tempo dempes i front for det er ikke kreftene det står på med denne krabaten, og selv om han møter en formtoppet 10 Miss Bo, er vi ikke i tvil om at vår banker er den beste hesten!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
2 Brunnsætra Birk i V65-4 har vi varslet for noen ganger nå den siste tiden uten klaff, men vi prøver igjen. Fjerde sist avsluttet han noe helt enormt til andreplass, og tredje sist galopperte han bort en mulig seier. Nest sist var han borte på galopp på direkten, og i den siste starten galopperte han bort en topplassering i brekken ut mot oppløpet.

Det er mye galopp i Leik Kvik–sønnen, men formen er meget bra for tiden. Når Bjørn Goop får prøve han fra strek (kun fire hester på strek) synes vi at han er interessant, og med litt klaff med posisjonene og at galoppen unngås blir ikke vi overrasket om han vinner dette løpet som en 7 % i spillet med kun 3 % innsats.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere