RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot i V75

knipset på Bjerke 21.01.09
knipset på Bjerke 21.01.09 Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Ingen klarte 7 rette forrige lørdag, og det betyr at det ligger drøye 4 millioner ekstra i syver-potten i dag!

Klikk her for gratis V75-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Det vil med rene ord si at du får dobbelt betalt dersom du får syv rette i lørdagens superspennende V75-omgangen fra Leangen. I jakten på 7 rette har vi funnet frem til to bankere som er av den svært seiershungrige sorten.

Er du alene om å ha 7 rette vinner du nærmere 36 millioner!

Vi lanserte 7 Laban C.N. som en vinner i sin debut her til lands, og Axvill-sønnen innfridde våre forventninger med en enkel seier ved den anledningen. Siden har 6-åringen fulgt opp med en bunnsolid seier på sterke 16.4, og dersom hesten takler sitt litt sjanseartede spor tror vi den tredje strake triumfen er klart innen rekkevidde i V75-1. Kusk Edvard Kristiansen mener startfasen skal gå greit, og dagens konkurrenter skal vår hovedbanker enkelt slå i en feilfri utgave.

Vi kan heller ikke spille i mot 14 Vinn De Luxe i V75-5. Den sterke Zerburus-datteren går fra klarhet til klarhet, og innsatsen til seier i et klart tøffere selskap sist var av den imponerende sorten. Dagens arena passer trolig den spurtsterke 5-årshoppa som hånd i hanske, og i likhet med vår første banker for dagen tror vi den tredje strake triumfen sitter klokkerent her.

To hester gjør opp
I hhv V75-2 og V75-6 satser vi på å komme igjennom på to hester. I den andre avdelingen pådrar 5 Ernst seg et tungt favorittstempel etter sin imponerende triumf på flotte 30.9 etter lang pause sist, og med tilsvarende innsats blir trolig Ulfrigg-sønnen tung å stå i mot på ny. Helt stø på beina er dog ikke 5-åringen, og vi sikrer oss med 4 Bleke Prinsessa. Marine Svarten-datteren var langslått av favoritten sist, men står nå 20 meter bedre til. 4-årshoppa innehar skyhøy kapasitet, og i en feilfri utgave er Brækken-traveren som kun er markert på hver femte kupong hyperfarlig.

1 Perfect Crown har vært solid i hele vinter, og selv om Armbro Plush-sønnen gikk på en smell i den siste starten tror vi ikke det er noen fare med formen. 6-åringen har ikke de helt store kanonene på utsiden fra start, og at Tholfsen-traveren forsvarer sitt innerspor er slett ikke utenkelig. I så fall syntes vinnersjansene gode på ny, og vi garderer V75-6 kun med 9 Western Heikant. Chips And Fish-sønnen er en hest langt utenom det vanlige, noe seks triumfer på 12 starter under fjoråret forteller alt om. 5-åringen vant enkelt på fine 14.1 i den siste starten, og normalt har Øhman-traveren gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten.

Da har vi brukt fire rekker på fire løp, og får således råd til å gardere godt i de tre øvrige avdelingene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1232 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere