*Nettavisen* Sport.

Jackpot i V75!

Foto: hesteguiden.com

Ja, når ingen klarte å prikke syv rette på Biri forrige lørdag, ligger det hele 4 millioner ekstra i syverpotten denne uken!

20.11.09 10:39

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er således veldig mye penger å spille om, når Momarken i Østfold avikler sin V75-kjøring med finalene av Norsk Oaks for de 3-årige hoppene for begge raser som høydepunktene, hvor vinnerne kan kvittere ut 200.000 kroner hver seg.

Dobbelt betalt!
Ja, i forhold til ved en ordinær omgang får du det denne gangen hvis du klarer å prikke syv rette, og dersom du er alene om å ha alle vinnerne på din kupong får du utbetalt mer enn 14 millioner kroner!

Lar seg ikke slå?
Nei, vi har vondt for å se at 2 Eldsiri taper Oaks-finalen for de kaldblodige i den tredje avdelingen, og vi var aldri inne på tanken på å gardere Järvsöfaks-datteren. Vi har vel knapt sett 3-årshoppa finere enn hun var i sin kval, hvor en totalt overlegen seier på meget sterke 28.7 full vei ble bokført, og Persson-traveren kammer trolig her hjem sin tiende triumf for året!

Tre hester gjør opp
En naturlig favoritt etter sin imponerende triumf i sin kval må 2 Pretty Photo bli i oppgjøret for de varmblodige, men S.J.`s Photo-datteren kommer på ingen måte til noe dekket bord i V75-2. 1 Michelle De Champs inntar enkelt føringen i løpet, og vi mistenker storløpsspesialist Jan K. Waaler for å ha prikket inn toppformen frem i mot lørdagens dyst på Coktail Jet-datteren.

Asbjørn Mehla bak favoritten må frem å legge trykk på lederen relativt tidlig, og da kan det være slik at det er smygkjørte 9 Cash And Carry som skummer fløten til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

To herlige oppgjør
Ja, Oaks-revansjen for de 4-årige kaldblodshoppene og Thor Østbys Minneløp i hhv V75-5 og den sjette avdelingen har blitt noen riktige perler. Vinnerkandidatene er mange i den femte avdelingen, men en naturlig favoritt må 9 Faste Lundi bli.

Lome Elden-datteren innfridde som vår herlige banker i Brekke-løpet i Drammen i den neste siste starten, og med en perfekt rygg i fra start bør det ligge an til et pent utvendig par for den speedige 4-årshoppa.

Vi tror det kan løse seg for 1 Hallsta Lotus ned startsiden i V75-6 (blir litt vann mellom båtene inn på den første svingen...), og da blir i så fall den formtoppede Persson-traveren vond å hanskes med. Järvsöfaks-sønnen var helt strålende ved sin siste triumf på sterke 22.1 over en sprint, hvor han gjorde narr av flere av dagens konkurrenter til slutt.

Favoritten 10 Bork Odin har jo vært helt enorm nå på slutten, men dagens startmetode har Moe Odin-sønnen tidligere slitt litt med. 4-åringen har ikke råd til noe feiltrinn underveis her, og uansett står Romtveit-traveren i noen sjanseartede rygger fra start.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vi støter her på et relativt åpent oppgjør, men vi syntes fire hester hever seg litt over mengden. Klart best på kapasitet er 12 Starelv Storm, og når Spang Best-sønnen nå har fått et løp i kroppen etter litt pause, tror vi på en topp vinnersjanse for femtevalget i spillet! Det er på slutten 5-åringen gjør løpene sine, og spor i andre rekke på 20 meter tillegg mener vi bare er en fordel med tanke på feilfri avgang.

Kvæken-traveren viste overlydsfart mellom galoppene i den siste starten, og det lange oppløpet på dagens arena passer trolig vår utgang på det store system som hånd i hanske.

V75-4: Fryktelig forbedret i regi Gordon Dahl har 8 Ragpac vært, og selv om sporet med fordel kunne ha vært bedre på lørdag blir trolig Super Tilly-sønnen tung å stå i mot til slutt. 4-åringen var helt overlegen på fine 16.3 full vei under relativt krevende forhold ved sin siste vistelse i Norge, og med tilsvarende innsats bokfører fort favoritten årets fjerde triumf.

Veldig spennende i løpet er dog 3 Quantum Maximilian, og vi betaler for 18-prosenteren i spillet på samtlige spilleforslag. Max Victory-sønnen varslet form i den siste starten, og vi tror 5-åringen sikter inn føringen på et relativt tidlig tidspunkt. Killingmo-traveren har kun vært ute på sprint etter sitt comeback, men vi mistenker at femtevalget i spillet kommer klart bedre til sin rett over dagens distanse (det var i hvert fall tilfelle i fjor ...).

V75-7: En rekke gode hester er her fordelt over flere distanser, og lekkert til på strek står 5 Hans Gunnar Palema. Super Tilly-sønnen innfridde som vårt store skrik ved sin siste V75-triumf på Sørlandet på strålende 15.8 full vei, og på ny er 4-åringen hesten å fange fra spiss.

Den vi tror blir tøffest i mot er 7 Mysterious, og med en kusk (Per O. Midtfjeld) som gjør stort sett alt riktig om dagen er Frome Above-sønnen snakk om en naturlig gardering. Etter sin strålende triumf under Unionstravet i Sverige har 4-åringen havnet helt feil på det i de to siste startene, men formen på Stareng-travern tror vi er uforandret fin.

Ekspertforslag
Til en superspennende V75-omgang på Momarken har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 720 og 2268 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag