*Nettavisen* Sport.

Jackpot med Kenneth

Foto: hesteguiden.com

Det ligger over en million kroner ekstra i sekserpotten på Halmstad i kveld og norske Kenneth Haugstad skal sørge for suksess.

10.06.13 18:59

Til kvelden denne mandagen er det Drammen som får gleden av å arrangere V65 her hjemme, mens Halmstad byr på jackpotomgang og drøye en million ekstra i sekserpotten når de arrangerer V64 i Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Leder trolig rundt om
Vi innleder med banker i V64-omgangen på Halmstad, en av våre absolutte lykkebaner. 1 Capello Bob i V65-1 er en veldig sterk hest, men han er også veldig giftig på en speed. Han har trukket det beste sporet i kveld, og her sitter han trolig tidlig i tet. Han travet et helsvett løp fra dødens på Linda Di Casei sist på Tingsryd, og i kveld tror vi sterkt på seier.

Han knuste sistnevnte i fra dødens sist, men serverte Obi Wan det perfekte løpet, og ble spurtslått av den ned oppløpet. Obi Wan er kanskje en av Danmarks absolutt beste hester for tiden, og det var ingen skam og tape for nettopp den. Det var Capello Bob som gjorde løpet sist, og han hadde fortjent å stå igjen som vinner. I kveld har han helt perfekte forutsetninger, og vi kan ikke se han tape dette løpet i fra tet.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Lövgren!
Joakim Lövgren er virkelig het om dagen. I går vant han V75 på Charlottenlund med storskrellen Bertille Va Unia, og i kveld kan han fort ta en ny seier med stallhesten 11 Elaine i V64-2. 7-års hoppa så ut som en rund million i oppvarmingen før løpene på Tinsryd sist, og var et av omgangens store skrik på forhånd. I løpet fikk hun aldri åpning, og galopperte av ren friskhet ut i oppløpet. Inntrykket var strålende, og formen nærmer seg toppen.

Selv om hoppa står i bakspor i dag, kan dette bli helt riktig. Det ser ut som det kan bli tempo i løpet, med flere raske hester i første rekke bak bilen. Det favoriserer Elaine, som alltid har en pollett på lager til slutt. Lövgren-traveren vant hele 6 av 14 løp i fjor, og imponerte stort ved flere anledninger. På Solvalla 25/05 i fjor var hun helt fantastisk, og slo gode hester som Photo Princess og Celica Palema for å nevne noen. I kveld kommer hun ut i et helt riktig løp grunnlagsmessig, og vi ser ikke bort i fra at hun tar årets første fulltreffer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.