RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot og store penger i luften!

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Store penger ligger og venter i sekserpotten denne tirsdagskvelden, og Gävle byr på en meget spennende omgang hvor det kryr av spennende spill objekter.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus: Favoritter i fare
V4 Eskilstuna: Lennartsson har funnet formen
Lunsjtrav Bjerke: Herlig Bjerkelunsj

På onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag. Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Tirsdag er det dog hele fire baner å spille til og flust av vinnermuligheter. Tirsdagsmenyen starter med V4 fra Eskilstuna, og fortsetter deretter med et flott lunsjtrav fra Bjerke. Mandagens V64-rebus fra Färjestad ble uløselig for spillerne og dermed venter det 1.402.743 kroner ekstra i sekserpotten til tirsdagens V64-omgang fra Gävle, mens Forus travbane er vertskap for en flott V65-omgang her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Topp sjanse feilfritt
2 Big Bill Bac er en traver undertegnede har stor sans for. Det er en hest med stor kapasitet, men han gjør det vanskelig for seg selv med mye galopp. Han har et veldig lite grunnlag i forhold til sin kapasitet, og om Jörgen Westholm klarer å holde hesten i trav ut fra andresporet på volten skal mye være gjort. Sist han var ute på lang distanse var på Mantorp 10/06 og da ledet han hele veien på en sterk 15-tid over 2640 meter.

Angus Hall-sønnen slo gode hester som Virgo Karsk og Robben Bob ved den anledning. De fleste fikk jo se hvor god Robben Bob var på søndag da den vant på sterke 12,5. Big Bill Bac varmet strålende foran løpene på Rättvik sist, men galopperte i løpet. Kommer han ut fra det trange andresporet,skal seiersjansen være meget god og at distansen er 3140 meter er bare et pluss. 2 Big Bill Bac blir vår jackpotbanker i V64-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ny kanon fra Réden
Daniel Redén har hatt en helt strålende sesong så langt i år, og har en seiersprosent på sterke 24. 9 Debora Sund i V64-6 kan fort være en vinner tross bakspor. Hun har gjort to starter i Redén sin regi, og imponerte stort i sin siste start. 6-års-hoppa ble sendt fram til ledende Chicago Jenny, og fikk overta etter 600 meter. Redén holdt et jevnt hardt tempo i front med Debora Sund og 6-års hoppa lenset unna til en sikker seier. Muscles Yankee-datteren møter ikke avskrekkende selskap i kveld, og kommer hun bare inn i matchen fra bakspor kan det fort bli en ny seier. Treningsrapportene er samtidig veldig gode.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere