Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot på Bjerke

Det er 1,7 millioner kroner ekstra i potten på Bjerke onsdag. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Zlatan kan ikke redde Milan
Oddstips: Bayern avgjør direkte

Bjerke travbane inviterer til en svært spennende jackpotomgang denne onsdagen. Det ble ikke utbetaling på fem rette sist onsdag og dermed overføres 1 757 114 kroner til denne onsdagens sekserpott. Således er det svært interessante betingelser for spillerne denne onsdagen. Vi venter helt til V65-6 før vi finner vår banker og suksessduoen Lars O. Romtveit/Tom Erik Solberg får som sist lørdag i V75 tillit.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

Tet og slutt?
Det handler om meget startraske 2 Flawless Victory som har ypperlige betingelser i V65-6. Spor to bak startbilen og sprint er så nært perfekt det kan bli for den tidligere Hammersborg-traveren. Seksåringen har gjort to starter i regi Romtveit og blitt nummer to ved begge tilfellene. Første gang ut satt hesten i tet, men kunne ikke stå imot en kraftig forbedret C.C. Crystal Jet nedover oppløpet. I sin siste start valgte Tom Erik Solberg å slippe teten til gode Sexi Dirty Money og hang bra med denne helt inn. Begge disse løpene har vært over full distanse, distansereduksjonen på 500 meter skal være en klar fordel for vallaken og motstanden skremmer ikke. Bjerkebanen er i strålende forfatning om dagen og det triller fort unna. Vi tror 2 Flawless Victory tar korteste veien til mål og vinner V65-6 på Bjerke onsdag kveld.
Rangering V65-6: A: 2 B: 1-6-9 C: 4-3-7-8-5-10-12-11

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

En vinner feilfritt
Hyperkapable 7 Prada Vang blir den aller største favoritten i onsdagens V65. Sigbjørn Kolnes sin meget gode hoppe står med tre strake seire nå og har oppført seg meget eksemplarisk. Etter to enkle lunsjseire, var det strålende stil på hoppa i seiersløpet i Drammen sist. En offensiv Eirik Høitomt dro til fra spor tolv bak bilen og satt i tet allerede halvveis. Siden så ikke konkurrentene mer til hoppa som vant med nærmere 40 meter. Onsdag er motstanden betydelig skjerpet, og spor sju kan bety trøbbel ned startsiden. Holder hoppa seg på beina, er det gode sjanser for ny seier. Vi bankerspiller på de minste forslagene, men spekulerer litt på det største forslaget.

Annonse: Øivind Grøstad holder storformen og fikset 19 223 kroner på Leangen mandag

11 Ruth Reerstrup kom aldri inn i løpet sist og havnet etterhvert i dødens og kunne ikke gjøre seg gjeldende. Var god vinner i de foregående seiersløpene. Vi tror vi får se en klart forbedret fireårshoppe i kveld. Første motbud til den store favoritten. 2 Maria Nova er en hoppe undertegnede har sansen for. Galopperte seg bort i årets to første starter, og kommer nå tilbake etter pause. Holder Maria Nova seg på beina, kan hun gi favoritten kamp. 9 Lady Va Bene har utviklet seg strålende i vinter og var bunnsolid vinner igjen sist. Kihle-hoppa er ikke ueffen her heller.

Fin kapasitet er det også i 10 Spirit Of Forests (må ha det litt servert), 12 Frenchwoman (kruttsterk sist, men eierkjørt nå) og 3 Stardust G.A.L (leverer gode løp i Norge). Bak favoritten er det altså en rekke fine hester og da har vi ikke engang nevnt trønderen 1 Cabjoy F.C (flott type), 8 Beak¨s Princess (svært lovende fireårshoppe i årsdebut) og 6 The Face (absolutt toppform).
Rangering V65-4: A: 7 B: 11-2-9 C: 10-3-12-1-8-6-5 D: 4

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

V65-1 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
7 Atom Flisa innfridde vårt bankerstempel i V65 for fjorten dager siden på enkleste vis i debuten for Jan Kristian Waaler. Men imponerte vel ikke voldsomt. Det løpet i kroppen har nok gjort veldig godt (hadde nesten ett års pause) og fra springspor i volta er det nok svært gode sjanser for at Vidar Hop prikker teten her. Da må vinnersjansen være god igjen.

3 Øyseira tar turen fra Forus travbane og har nok klare seiersambisjoner. Hoppa til Ove Kenneth Karlsen har startfasen som den største utfordringen. Går den fasen bra, er hoppa mer enn god nok til å utfordre Atom Flisa. 2 Gårder Eldina står 20 meter bedre til kontra Atom Flisa i kveld og håndterer hoppa andresporet i volta må hun tas på alvor i kveld. Holdt flott til tredje etter et tøft løp sist. Vi synes vel disse tre skiller seg noe ut i den første avdelingen. Bak disse lurer dog flere halvoutsidere.
Rangering V65-1: A: 7 B: 3-2 C: 1-11-10-6-12-9-8-4 D: 5

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart. Stallpersonell.
Årsdebuterende 11 Cyrilja står fint inne i dette stallmannsløpet og sammen med svært dyktige Dag Sveinung Dalen bør det være en bra vinnersjanse allerede i årsdebuten. Cyrilja har vunnet halvparten av karrierens starter og seiret fire ganger på kun åtte forsøk i fjor. Motstanden er ikke spesielt tøff og trener Kjell Erik Tangen har alltid sine hester i topp orden når de kommer til start.

7 X.O. Hornline har ikke fått sving på sakene i vinter, men sist på Jarlsberg varslet Søvik-traveren gryende storform. Kom da strålende tilbake etter startgalopp og møtte klart tøffere motstand da enn det vallaken gjør her. Spor sju er sjanseartet og hesten er ikke spesielt god fra start. 3 Hahnemann kom hyggelig tilbake etter startgalopp i sitt første løp etter lang pause. Fra et fint startspor er Hahnemann tidlig aktuell her. 2 Victory Bone står fint til og kusken er i form. 9 Super Fighter har toppform, men middels kusk. 1 Family Gun er stadig med i fremste rekke, men vinner svært sjelden. Hermann Tvedt setter seg opp bak 6 Dame Superb. Det kan være en spillbar kombinasjon.
Rangering V65-2: A: 11 B: 7-3-2-9 C: 1-6-8-4-10-5-12

Annonse: Øivind Grøstad syns denne blir kraftig undervurdert og byr på en karamell i V65-3

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Meget fin klasse på dette løpet, der vi setter fireårige 8 Express Pepper først i årsdebuten til tross for et vrient startspor. Det lukter tempo underveis og denne kapasitetstraveren går til mål alle dager i uken. Vi tror på en flott sesong for Hot Chili Pepper-sønnen.

5 Fritz Othello gjorde en råsterk sisterunde til seier på Jarlsberg sist. I kveld møter Per Ludvig Nilsen-traveren bedre hester enn noensinne, men vallaken ser ut til å ha mye å gå på. 1 Mr Fox Trot hadde vært førstevalget vårt om det hadde vært sprint. Fra førstespor holder nok hesten teten, men full vei kan bli for langt mot kvalifisert motstand. Blir ikke hesten for stri i front, kan det likevel holde til seier. 6 Pine News starter ikke veldig ofte på grunn av sine helseproblemer, men er god når han fungerer. Veldig bra i seiersløpet sist.

Kapable 4 Riverside Alone var bra nest sist, men skuffet både tredje sist og sist. På sitt beste kan Michelsen-traveren vinne. 9 Mr. Renati B.R. har flott kapasitet og med bra klaff underveis kan det gå veien. Toppform er det på 3 Shootist (kan kanskje vinne med maksimalt smygløp), 10 J.C. Heigen (litt for tøft imot?), 12 Bar Story (strålende fra tet sist, helt andre forutsetninger her) og 11 Be My Love (maks trippel her).
Rangering V65-3: A: 8 B: 5-1-6 C: 4-9-3-10-12-11 D: 2-7

Klikk her for å se våre DD-tips til Bjerke

V65-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Den kapable rogalendingen 9 Nimo blir vår favoritt i dette løpet. Vallaken er fortsatt svært ustø på beina, men som kjent veldig bra de dagene han går feilfritt. Veldig spennende er det med Åsbjørn Tengsareid opp som kusk og har Nimo tak i konkurrentene ut mot oppløpet, går han til mål alle dager i uken.

6 Gyllstjern tok to strake seire før det var tilbake til gamle synder. I dette løpet er uten tvil Steinseth-traveren blant de bedre, men han konkurrerer fortsatt mest mot seg selv. Feilfritt er han garantert med i seierskampen. 8 Theoball prøvde å henge seg på gode A.B. Lom'n sist. Feilet som klar toer i den siste svingen da. Feilfritt er Theoball god nok. 7 Remsvarten holder ikke toppform, men er stabil og flink.

5 Turbo Prins presterer ujevnt, men med gode rygger underveis er det ikke helt iskaldt. 12 Idbalder vant fra lignende utgangsposisjon nest sist, men motstanden er litt skarpere i kveld.
Rangering V65-5: A: 9 B: 6-8-7 C: 5-12-10-4-2-1-3-11

V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Flere kapasitetstravere på farten i dette kaldblodsløpet. Best er trolig 4 Viktor K. som leverte et svett seiersløp sist. Til tross for galopp og tungt løp, var hesten overlegen vinner sist. Vår favoritt.

Johan Herbjørn Undem kan få en strålende sesong i år. To seire ble det søndag på den trivelige telemarkingen og her sender han ut den flotte fireårshoppa 3 Odine U.N. som har vunnet to og tatt to annenplasse på fire forsøk i år. I motsetning til favoritten er Udine U.N. travsikker. 12 Hesby Kvikk var brenngod for Eirik Høitomt sist. Nå setter Flåten seg opp igjen og sporet er dårlig. Kan likevel vinne. Det er flere bra hester i dette løpet, men vi synes vel disse tre skiller seg noe ut.
Rangering V5-4: A: 4 B: 3-12 C: 8-10-5-11-9-6-1-7 D: 2

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Vi gikk litt mot 1 Tyri Gubben sist onsdag (selv om vi selvsagt satte ham først). Det var det ingen grunn til, Geir Flåtens knallgode fireåring lenset unna i front og vant på meget sterke 27.7/2600m. Motstanden er ikke verre denne onsdagen og det må være en topp vinnersjanse påny.

5 Solmøy Åse er ei fireårshoppe under rivende utvikling. Fikk et meget tungt løp sist, men kjempet likevel om seieren helt inn i mål. Kan utfordre om seieren om favoritten skulle ha en middels dag på jobb. 9 Juniorprinsen er en annen kapabel fireåring, men Steinseth-traveren må holde seg på beina etterhvert. 12 Spikrapp var sjanseløs fra lederryggen på Tyri Gubben sist og galopperte som slagen da. Nå er sporet krevende, men løp i kroppen har sikket gjort godt. Det ligner Tyri Gubben dette, men all den tid vi bankerspiller Flawless Victory i V5-3, spekulerer vi litt igjen.
Rangering V5-5: A: 1 B: 5-9-12 C: 3-8-10-4-6-11 D: 7-2