RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackpot på marka!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det ligger 615 000 kroner ekstra i sekserpotten på Momarken i kveld, og vi lanserer to bankere til slutt.

Vi har en svært spennende søndag foran oss. Täby galopp byr på vorspielet med både V4 og V5, før Solvalla overtar showet med V75, Kriteriefinaler og finale i Grand Prix d'Uet for fireåringer. Søndag kveld er det V65 fra Momarken, og der ligger det 615 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Momarken synes vi det ser litt småvrient ut til å begynne med, men i de to siste V65-løpene har to hester helt skreddersydde oppgaver foran seg. Vår hovedbanker for dagen kommer ut i et kaldblodsløp i den femte avdelingen, og da snakker vi om 3 Ulsrud Ulf. 5-åringen har vunnet hele tretten løp så langt i karrieren, og med løp i kroppen etter litt pause, tror vi han er tilbake på vinnersporet i kveld.

Stall Hamre holder fortsatt koken (Alejandro Hall og Ultimate Lindy var gode vinnere på Sørlandet i går), og i V65-finalen på Momarken i kveld kommer 5 Prayer Ås til start i fra formstallen fremfor noen. 5-åringen er endelig tilbake på yndligsdistansen sprint, og vi tror han leder sitt løp rundt om. Undertegnede har lagt ut spill i andelslag på Eksperten til kveldens jackpot-omgang på marka, og der ligger det bl.a et system ute på 5 andeler a. kr. 1000.- Samtlige spill denne søndagen finner dere ved å klikke på linken under, og vi sier lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Feilskodd sist, vinner nå?
I et kaldblodsløp i den femte avdelingen kommer 3 Ulsrud Ulf til start, og han har en skreddersydd oppgave foran seg. 5-åringen var i ferd med å avsluttet flott til slutt, før en galopp felte ham 100 igjen i den siste starten, og da gikk han trolig glipp av en plass blandt de tre og en tid på rundt 25.5 over en sprint.

Vi var i kontakt med kusk Kai Johansen på fredag, og han kunne fortelle om en hest som ikke var helt i balanse sist. Hesten blir skodd om til i kveld, og Kai var ubetinget optimist. Det er nok for oss, og vi tror favoritten leder rundt om. Han er trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause, og vi bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tilbake på vinnersporet?
Ja, i et heftig sprintløp for varmblodshester i V65-6, har vi god tro på at 5 Prayer Ås er tilbake som en vinner, og vi er sterke i troen på at 5-åringen leder dette løpet rundt. Innsatsen til sølv på 15.8 over 2640 meter i den siste starten var klart godkjent, og 5-åringen trekker klar fordel av kveldens distanse.

Det er snakk om en kjapp sprint, og han har vunnet hele seks sprintløp så langt i år. Det sier sitt, og som best har han gått 12.3 Da er det ingen tvil om hva som er hestens beste distanse, og vi tror kusk Vidar Hop har stålkontroll i fra tet (han får overta føringen i fra 4 Writing Hall ut av den første svingen i kveld).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere