RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Jackpot på Øvrevoll

Sist oppdatert:
Det er jackpot i V65-spillet fredag og det er dermed 844 000 kroner ekstra i sekserpotten. Sjekk våre galopptips.

Sportspills meny fredag:
Lunsj-V5 Bjerke: Vi tror på Enzo
Oddstips: Brann jakter medaljer

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Fredag er det Øvrevoll som regjerer på hestefronten i Norge og det skal spilles V65 til landets eneste galoppbane. Det er jackpot i V65-spillet og kr 844.000 er overført til potten fra sist fredags V65 kjøring på Jarlsberg Travbane. Det er altså ekstra mye penger å spille om i kveld og det gjør kveldens stevne enda mer interessant.

Klikk her for å se våre V65-tips til Øvrevoll

Vi mener vi så en banker siste løpsdag på Øvrevoll da treåringen 10. Maraboux Javilex fra trener Wido Neuroth. Da var han helt overlegen over 2400 meter og så ut som han kunne galoppere videre hele kvelden. Nå er distansen voksne 3150 meter og det burde han ikke ha noen problemer med. Hans far Le Fou har produsert i hovedsak hinderhester som går lange distanser og er dessuten en halvbror til stayeren Montjeu. 10 Maraboux Javilex er dagens banker.

V65-1 - Norsk Rikstoto Grand Prix. 1600 meter. Gress. Aldersvekt.
Dette løpet står etter vår mening mellom to hester, 3 Favoritten og 5 Royal Games. Jeg tror mest på 3 Favoritten som gikk et veldig godt løp sist da han kun var hals bak Wattan. Det burde egentlig være godt nok til å vinne dette løpet men vi gardere med 5 Royal Games som på besteform skal være hakket bedre.

V65-2 - Ash Warrior løp. 2160 meter. Gress. Handicap.
Et flott oppgjør med flere gode hester til start. 3 Fair Flair imponerte stort på derbydagen da hun var tredjehest etter La Zona. Det gjorde også 8 What Budget og vi tror at det står mellom disse to gode hoppene. 5 Vamp likte seg på tung bane i siste start og han får de samme foholdende denne løpsdagen men møter bedre hester . 1 Nataniel, 2 Half Pint Bill, 3 Fair Flair og 6 The Pirate er hester som på en god dag kan få med utfallet å gjøre.

V65-3 - African Jazz løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
4 Decibel har kun startet en gang denne sesongen og det var 25. august da hun noe overraskende var annenhest knepent slått av River Landing. Med normal forbedring skal hun kunne vinne dette løpet selv om i fjor ikke viste all verden. 11 River Landing er ujevn men distanse og bane skulle passe bra. 10 Imperial Skylight står for tur til å vinne løp etter å ha vært nærme flere ganger i år. Trives kanskje best på gressbane men har gått et par brukbare løp på dirt track. 12 Tahayab har vunnet over distanse og banetype tidligere. Har vist god form i de siste startene og skal ikke glemmes. 2 Hallingdal Blue var annenhest sist men vinneren vant lett. Fredrik Johansson på ryggen er et pluss. 1 Emilio var tidligere en meget god hest men det var lenge siden. Var godt slått sist men kan være en luring i dette selskapet.

V65-4/V4-1 - Angus Dundee-løp - 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
1 Female Spring har skuffet i det siste og kan mye bedre. Nå er hun tilbake på dirt track og da må hun ha en god mulighet i dette selskapet. Kan være en bankerkandidat men formen har vært litt så som så i det siste. Svikter 1 Female Spring kan alle vinne. 7 Miss Clodia gjør sin første start på dirt track etter mange gode prestasjoner på gress. Går hun som på gress har hun en stor mulighet. Det samme gjelder 4 Majestic Max. Han har vist god form på gress men det er vanskelig å si hvordan han takler dirt track banen. Vi tar han med på bongen. 8 Max Manus har startet to ganger på dirt track og det har gått bra. Virker som det er melodien. 2 Royal Hill og 5 Home Straight er kapable i sine beste stunder og det gjelder de fleste i dette feltet.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V65-5/V4-2 - Avdeon løp. 3150 meter. Dirt-track. Handicap.
10 Maraboux Javilex viste veldig gode takter sist løpsdag da han lett vant over 2400 meter. På sin avstamning skal han kunne galoppere hele dagen og nå er distansen hele 3150 meter. Dette blir seier.

Klikk her for å se våre V4-tips til Øvrevoll

V65-6/V4-3 - Anzio løp. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
5 Norwegian Reward gikk et strålende løp på derbydagen da han fulghte Elusive Time til døren. 9 Rapponghi har banerekord på distansen og formen er god. 8 Vestano er en dirt track spesialist og er god nok til å være med helt i teten. 11 Otama Obama har så langt hatt en flott sesong og skal forsøke seg for første gang på Øvrevoll og er ikke uten mulighet. 1 Pilgrim forsøkte seg på sprint sist og det gikk overraskende bra. Det tyder på at formen er god og han kan få med utfallet å gjøre.

V4-4 - Aberlour løp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
4 Billsson er i god form og må ha en god mulighet i dette selskapet. 5 Crostini har gjort sine siste starter på danske provinsbaner med godt resultat. 6 Ziwy Skate har mye vekt på ryggen men det betyr samtidig at han møter dårligere hester. Med tre kilo vektlettelse kan dette gå veien.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1:
3 Hope On Earth har startet mye i det siste men viste god form i Stockholm 11. september. Hardest i mot blir Proud Cash Flow som debuterer og som rapportene sier gjør det bra i trening. Det gjør også 7 Easy Come Easy Go som bør klare tredjeplassen.

Løp 2
3 Cassano har vært god i alle sine tre starter og det skal holde til seier her. 11 Cincinnatus vant debutløpet men har fått det litt tøffere i de to neste startene men det kan holde til en annenplass. 8 Sienna viste gode takter i siste start og er på trippelen.

Løp 10
3 Big Master gikk et bra løp på dirt track 25. august og må ha en god mulighet til å ta årets første seier. 2 Zafirah er i form og skal ikke glemmes. 8 Windiana har hatt en liten pause men gikk kanskje årets beste løp i slutten av juli da hun var annen etter Vestano. Gjentar hun den prestasjonen ender hun høyt oppe. 9 Merseyside Start har forsøkt seg et par ganger på dirt track med dårlig resultet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere