*Nettavisen* Sport.

Jacobsen takker for støtten på egen hjemmeside

Oslo (NTB): I et følelsesladd og sterkt innlegg på sin egen hjemmeside takker Astrid Uhrenholdt Jacobsen for all støtte hun har fått etter brorens bortgang.

05.03.14 07:45

– Jeg er bare så takknemlig og ydmyk for alle som har hatt mot til å strekke ut en hjelpende hånd. Og at jeg har hatt mot til å ta imot all varmen. Det har styrket min tro på det gode mennesket, avslutter Jacobsen i innlegget på hjemmesiden som hun la ut tirsdag kveld.

Allerede på Sotsji-OLs åpningsdag fredag 7. februar fikk 27-åringen fra Oslo den grusomme beskjeden om at broren hadde dødd uventet. Dødsfallet gjorde at hele langrennslandslaget og spesielt Jacobsen selv fikk en svært tung start på lekene.

Jacobsen skriver i sitt innlegg at tiden etter brorens død har vært tøff og at hun på mange måter fortsatt befinner seg midt i den tøffe perioden. Dagene er blitt mer normale, men mange er fortsatt tunge. Tankene er tidvis tunge og konsentrasjonen utrolig dårlig, forteller Heming-løperen.

– Motivasjonen til å fortsette å leve, til å fortsette med de tingene jeg liker å gjøre har vært alle menneskene som har vist meg omsorg og kjærlighet. Det er på mange måter overveldende, på andre måter helt nødvendig for at jeg har stått oppreist på to bein. Det var ikke før mine foreldre insisterte på at jeg skulle ta imot all den hjelpen jeg kunne få, at jeg turte det, skriver Jacobsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag