RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jager sin sjuende strake

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Seiersvante Boklifaks er på nytt seierstokt torsdag. Sjekk våre V5-tips

Klosterskogen travbane inviterer til en usedvanlig vrien dobbel V5 denne torsdagen, og det er nærmest kjemisk fritt for bankeralternativer. Dermed må vi enda en gang støtte oss til 6 Boklifaks som banker i V5-5A/V2B. Boklifaks har knapt hatt konkurranse i sine seks strake seiersløp og det ligger an til den sjuende strake torsdag. Et lite spørsmålstegn ved at det denne gangen er voltestart, men når Boklifaks har trukket et perfekt sjettespor i volta bør ikke det by på problemer.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Klosterskogen

Boklifaks har vunnet 12 av fjorten starter og de tre første seiersløpene gikk alle med voltestart. Sist gang Boklifaks gikk voltestart var 26. mai i fjor. Vi har veldig sansen for 11 Grans Trygve som er i kalasform om dagen, men da denne trakk et vanskelig ellevtespor, spiller vi Boklifaks igjen. Men hadde vi hatt råd, hadde vi gjerne spandert et kryss også for Grans Trygve. 7 Ariladden fungerer ikke som best på Klosterskogen og har enda ikke vunnet på hjemmebanen, og også sist ble det galopp på Kloster.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 11-7-2 C: 9-8-1-3-12-10-4 D: 5

Klikk her for å se våre V5B-tips til Klosterskogen

V5-1A:
Etter å ha pratet med Frode Hamre onsdag ettermiddag må vi bare sette 11 D.J's Lover først her selv fra bakspor. Love You-sønnen til Frode Hamre har i de fem siste løpene vært ute i V75 (fire ganger på rappen) og sist i V65 på Bjerke. Nå er det minst to klasser ned med tanke på motstanden og Frode Hamre kommer til å gå offensivt til verks her. Femåringen endte uplassert sist på Bjerke, men det var i et lureløp og D.J's Lover gikk ned mot 14.0 den siste kilometeren.

10 Spirit Rider K. var rett og slett knallgod sist som tok ned Most Wanted One fra dødens den siste runden. Imponerte også i seiersløpet tredje sist og må settes tidlig på her. Han tåler også å gjøre mye selv. 1 Sugar Alcore vant lekende lett fra tet på Klosterskogen sist. Det var på sprint, nå er det 2100 metet og det er trolig ikke en fordel, samtidig som han møter bedre hester her. Meget ustabile 4 Eck Legendary K. kom flott tilbake etter galopp på siste bortre sist. Har startet på Klosterskogen to ganger tidligere og galoppert seg vekk begge gangene.

9 Up Front har trukket et fint smygspor og kan blande seg inn i leken herfra, mens 5 Whatson Line også er en hest med en viss kapasitet.
Rangering V5-1A: A: 11 B: 10-1-4 C: 9-5-7-6-12-2-3-8

V5-2A:
Vi bankerspilte 12 Mintillar i årsdebuten nest sist på Biri med suksess. Sist på Momarken ble det ny triumf på den flotte fireåringen til Knut Haakenstad, men torsdag er det spor tolv på Klosterskogen og nå må det garderinger til, selv om Mintillar påny har en fin vinnersjanse.

9 Lille J.'S Ylva var veldig bra til fjerde etter et tøft løp nest sist. Sist gikk hoppa i nærkamp med Mintillar på oppløpet og bekreftet form. Vi har sansen for denne dama, da hun tåler å gå litt i sporene. Med favoritten i spor tolv, er det ikke utenkelig at Lille J.'S Ylva kan vinne dette. 6 Kongen er blitt vallak siden sist og rapporteres fin i trening. Det er bra fart i Kongen og startsporet er bra. 1 Mona står til for et veldig fint løp og skal passes litt herfra.

10 Finnskog Frikk var bra etter galopp sist og kan være en fidus, mens 11 Komnes Lydia tar turen fra Stavanger med absolutt toppform i bagasjen.
Rangering V5-2A: A: 12 B: 9-6 C: 1-10-11-5-4-7-3-8 D: 2

Annonse: Øivind Grøstad har sett lyset og setter tam-tam trommene på full styrke i V5-4A/V5-1b på Klosterskogen

V5-3A:
Svært åpent i den tredje A-avdelingen og i mangel av alternativer setter vi 5 Callisto først. Innfridde som vår lunsjbanker i sin siste start uten å overbevise veldig. Har vært strøket etter det, men fra spor fem vil nok Steinar Hammersborg kjøre til fra start i håp om å komme seg foran. Men han er ikke lynrask på startsiden, så dette kan bli sjanseartet.

6 Chess Love You holder flott from om dagen og har seiersformen inne. Spor seks er også litt sjanseartet på denne, da han ikke er veldig kjapp i vei, men Tom Erik Solberg vil nok prøve seg også. 1 Photogenic AM er mer enn god nok til å vinne et slikt løp, men binder seg veldig i løp og galopperer veldig lett. Trener strålende, i følge Frode Hamre og vi setter ham tidlig på.

7 Thai Kosmos vant lett sist fra tet, fra spor sju blir det langt mer vrient her. Men skulle Thai Kosmos komme sånn noenlunde til er han aktuell igjen. 4 Home Made vant overraskende fjerde sist, har startet i V75 etterpå det. Skal ikke glemmes fra et fint startspor. Det skal heller ikke 3 Rite On Volo som var klart forbedret i Årjäng sist.

9 Inside Man er god nok på kapasitet, men to disk på rappen gjør formen usikker. Med maksimalt smygløp er det heller ikke umulig å se at 2 Lady Portia kan ta karrierens første seier i forsøk nummer 25.
Rangering V5-3A: A: 5 B: 6-1-7-4 C: 3-9-2-11-8 D: 12-10

V5-4A/V5-1B:
Et glimrende spilleløp dette og vi må sette formbomben 5 Victory Bone først. Strålende avslutning på Bjerke nest sist i et V65-løp til tredje og ny toppavslutning til fjerde sist, også det i et V65-løp på Bjerke. Med noenlunde posisjonsklaff her, kan det komme en etterlengtet seier for Kruse-hesten.

3 Mighty Power skuffet en smule sist ved å ikke kunne kjempe om seieren sist etter et fint løp underveis. Det løpet gjorde uansett sikkert godt, og fra et nydelig startspor bør Heisholt-traveren kunne kjempe om seieren her. 1 Prestige De Mai var overraskende, men også solid vinner sist mot mange av de samme hestene. Spor en er imidlertid sjanseartet for Forkerud-traveren. 12 Highfive Kemp vant lett fra tet på Jarlsberg nest sist, sist kunne ikke Highfive Kemp utfordre Prestige de Mai fra siste indre, men det løpet kom nok litt tett på seiersløpet på Jarlsberg (kun seks dager etterpå). Nå har Highfive Kemp fåt ladet batteriene igjen.

2 Edenhof har skuffet mye i sine siste starter og 2100 meter er ingen fordel, mens 9 Classic Star henger veldig godt med, men er vond å vinne med. 8 Blue Story fikk teten sist og vant såre enkelt. Fra spor åtte bak bilen på Klosterskogen, blir det svært vanskelig å gjenta triumfen fra sist.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 5 B: 3-1-12-2 C: 9-8-6-10-4-11-7

V5-3B:
Spillerne blir satt på en skikkelig prøve i V5-3B der mange ustabile kaldblodshester i lavt grunnlag er på farten. At 4 Linus T.G. er hesten med størst kapasitet, er vi ganske sikre på. Men Gundersen-traveren er svært ustø på beina. Når Gundersen likevel tar med seg stallhesten til Klosterskogen (første gang ut etter pause), må det bety at han har ambisjoner og vi setter ham først.

2 Frøy Balder er en egenrådig stabukk. Har ikke vist mye vilje til å vinne travløp til nå, men nå setter Eirik Høitomt seg opp og det kan være løsningen for å få fireåringen til å ta i. På fart rekker han alle dager i uken blant denne gjengen. 8 Hogsnes Kongen tar den lange turen fra Stavanger og treneren Geir Gudmestad bytter seg selv ut med Thor Borg. Uten tvil en klar forsterkning det, men spor åtte bak bilen er kinkig for Lome Kongen-sønnen som har vist fin fart både i Bergen og på Forus.

1 Kapfrøkna har fart til å vinne, men har galoppert seg bort hver gang siden det overraskende seiersløpet på Jarlsberg fjerde sist. 3 Tangen Jerkeld vant sist fordi han holdt farten helt til mål. Mye tøffere imot her. 6 Edda Kosa er i fremgang og aktuell ved videre gardering.
Rangering V5-3B: A: 4 B: 2-8-1-3-6 C: 5-10-7-12 D: 11-9

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-4B:
Tom Erik Solberg tror rett og slett at han vinner med 5 Buzz Lightyear og vir tror Solberg kan få rett. Super Nick-sønnen er i flott utvikling og møter direkte skral motstand. Her kan det bære rett til tet og da kan løpet være kjørt. 6 Olivia Park tok to strake seire i løpet av fem dager midtveis i februar for Halle/Høitomt, men to strake disk etterpå det og pause gjør at hoppa kommer til start med usikker form.

8 Olucca Pelle trodde vi på sist, men det viste seg at nyervervelsen til Sigbjørn Kolnes, svenskeimporten Dakadak, var minst en klasse for god. Selv fra spor åtte kan Olucca Pelle komme seg til tet her og da er vinnersjansen fin for hoppa som imponerte i seiersløpet tredje sist. 1 Born Hot får sin eier i sulkyen igjen torsdag, men fra spor en kan ikke Oddvar Anholt gjøre så mye feil og Born Hot får et fint løp her. 12 Korean Dior var elendig fra tet på Klosterskogen i sin nest siste start, men noe forbedret igjen sist.
Rangering V5-4B: A: 5 B: 6-8-1 C: 12-2-3-10-9-11 D: 7-4

V5-5B:
1 Goalpike har levert tre strålende løp på rappen og selv om han måtte gi tapt fra tet mot svært gode Passphoto B.R. i et tøft V75-løp på Sørlandet i sin siste start, gjorde Goalpike et solid løp til sølv på sterke 14.9/2140m. Nest sist var hesten totalt overlegen mot bra hester på Klosterskogen og Goalpike har vunnet sportrekningen.

7 Espresso var vår solide banker under lunsjen på Bjerke torsdag (sørget for fem rette og over 18 000 kroner tibake på våre forslag). Selv fra spor åtte er Espresso en klar utfordrer til Goalpike her. Skulle begge disse to svikte, er det flust av outsidere her.

4 Cadabra Tooma var strålende toer bak Acolyte Hanover på Jarlsberg i sin nest siste start og landet på 13.3/1609m. Unngås galoppen har Halle-traveren form så det holder. 4 Ysvink er også i form, men taper som regel litt mye fra start. 11 One Lomomba Siem skuffet veldig sist, men gjorde fine løp både nest sist og tredje sist.
Rangering V5-5B: A: 1 B: 7 C: 3-4-11-5-10-6-9-8-12 D: 2


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere