RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Jager svensker

Sist oppdatert:
Suzann Pettersen snuser på ny topplassering.

Knappe to uker etter en etterlengtet seier på LPGA-touren, er Suzann Pettersen nok en gang med i kampen om de gjeveste plasseringene.

Under CVS/pharmacy LPGA Challenge i California senket Tutta fem birdier på den andre runden. Hun måtte også ta med seg en bogey, og endte dermed fire slag under par.

Etter tre slag under par på åpningsrunden er Tutta sju slag under totalt. Det holder til en foreløpig delt femteplass i turneringen hun vant i 2007.

Sterk åpning til tross, det norske golfesset må – i alle fall enn så lenge – finne seg i å være i skyggen av sine naboer i øst.

I tet i turneringen er det nemlig dobbelt svensk. Sophie Gustafson leder fremdeles etter at hun leverte en strålende åpningsrunde, hele sju slag under par. Etter fredagens runde ligger hun totalt ti slag under. Ett slag bak følger landsvenninne Maria Hjorth på en delt andreplass.

CVS/pharmacy LPGA Challenge fortsetter lørdag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere