RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Jakter på Tigers pengerekord

Sist oppdatert:
Vijay Singh er på jakt etter sin tredje strake PGA-tittel og sin åttende for året. Klarer han det, slår han samtidig Tiger Woods’ legendariske pengerekord.

Fijianeren tok nylig over toppen av verdensrankingen fra Woods, etter at tigeren hadde hatt den i over fem år. Nå håper Singh på å befeste posisjonen i helgens Lumber Classic.

Trenger andreplass
Singh, som har vunnet sju titler i år, trenger en andreplass eller bedre for å slå Tigers pengerekord. Woods står over helgens turnering i Pennsylvania fordi han er utslitt etter strabasene i Ryder Cup.

- Jeg nyter denne bølgen akkurat nå. Jeg føler meg sikker i spillet mitt. Jeg gleder meg til å gå utpå der og spille bra igjen, sier Singh til BBC Sports.

Singh leder pengelisten for året med over tre millioner dollars margin på Phil Mickelson, som heller ikke deltar i helgens turnering. Tiger Woods ligger på tredjeplass.

8,7 millioner dollar
De 810.000 dollarene Singh tjente for to uker siden i Canadian Open brakte totalen hans denne sesongen til litt i underkant av 8,7 millioner dollar. Det er 488.755 dollar mindre enn rekorden Tiger satte i 2000, da han spilte inn 9,1 millioner dollar.

- Jeg har fortsatt fem turneringer igjen i USA. Jeg kommer ikke til å holde noe som helst igjen. Jeg kommer til å prøve å vinne et par turneringer til mot slutten av året, sier han videre.

Singh har vunnet 22 turneringer i sin karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere