RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jalland i skjebnemøte

Sist oppdatert:
VIF-aktuelle Jørgen Jalland skal forhandle om salgspris.

(iOslo.no): Vålerenga er for tiden på spillerjakt og mest av alt ønsker trener Petter Myhre å få inne spillere i midtbaneleddet. Høyaktuelle Jørgen Jalland er i dialog med Oslo-klubben, men først gjenstår det å få avklart hans situasjon i sin nåværende klubb Rubin Kazan.

Avgjørende møte
- I løpet av denne uken skal jeg i møte med Rubin. Jeg ønsker å få en nærmere avklaring på situasjonen min i klubben. Nesten halvparten av spillerne i troppen (30 totalt) er utlendinger og de ønsker å kvitte seg med noen av oss. Ingen navn er blitt nevnt, men skulle det dukke opp noe interessant så er jeg villig til å flytte på meg, sier Jalland til iOslo.no.

- Hva er det dere skal avklare?

- Det ene er salgssum. De ønsker så mye så mulig igjen av de pengene de betalte for meg. Det er et avgjørende møte, men det kan være jeg ikke får et endelig svar, sier Jalland.

Fire mill.
Jalland kostet fire millioner kroner da han gikk til Rubin Kazan fra nettopp Vålerenga. Blåtrøyene har neppe råd til å betale det samme for å få spilleren igjen. Vålerenga skal ha inn mellom to og fire spillere, men har ikke det store budsjettet å bruke. Myhre håper det kommer en avklaring i forhold til Jalland i løpet av to uker.

- Nå får vi vente og se an situasjonen. Ikke minst må han (Jalland) få avklart sin situasjon med sin nåværende klubb. Før det er på plass er det helt uaktuelt å gå noe videre med dette. For oss er også prisen viktig. Vi har ikke all verden med penger å bruke på spillere, sier Myhre.

Myhre ønsker ikke å si for mye om Jalland og hva han kan tilføre klubben, men på generelt grunnlag sier han følgende om de spillerne klubben ønsker å forsterke med:

Hint om Vålerenga
- Det er viktig at vi får inn noen etablerte spillere som kan gå frem som gode eksempler. Etablerte spillere vil føre til bedre kvalitet på trening både på kort og lang sikt. I tillegg vil de være med på å gi ungguttene i klubben et løft.

Jalland er innstilt på å gå kraftig ned i lønn dersom han returnerer til norsk Tippeliga. I tillegg til Vålerenga har Stabæk meldt sin interesse for Jalland. Sportsdirektør Lars Bohinen har vært i telefonisk kontakt med Jalland ved mer enn én anledning.

Overfor iOslo.no hinter Jalland om at Vålerenga er det mest aktuelle alternativet av de to klubbene.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere