Gå til sidens hovedinnhold

- Jalland kan gjøre en bra jobb

Men Lyn drøyer med Jørgen Jalland-avgjørelse.

Jørgen Jalland avsluttet fredag et toukers treningsopphold hos Lyn, men det er fortsatt uavklart hva som skjer videre. 31-åringen, som har kontrakt med Vålerenga ut 2009-sesongen, har imidlertid fått et positivt inntrykk av vestkantklubben.

- Jeg er fornøyd med de to ukene her. Jeg har fått et positivt inntrykk av trener Kent Bergersen og klubben, og tilbakemeldingene var også positive, sier Jalland til Nettavisen.

- Lyn trenger imidlertid en fullstendig oversikt over hvilke spillere de sitter igjen med - og hvilke midler de har - før de kan gi et konkret svar, legger han til.

Lyns problem er at klubben har en viss pott tilgjengelig til å hente inn spillere, og noe mer finnes ikke. Derfor handler det om å få mest mulig ut av hver krone. Trener Kent Bergersen ønsker helst 3-4 nye spillere inn før sesongstart i mars.

Jallands store fordel er massiv erfaring, noe som kan passe godt sammen med Oslo-klubbens mange unggutter.

- Han har erfaring. Det er noe vi trenger siden vi har mange unge gutter i stallen. Jeg tror han er revansjesugen etter den sesongen han hadde nå i Vålerenga, og at han kunne få en opptur her. Han kan være en fin type, som kan gjøre en bra jobb for oss. For oss er det en balansegang mellom hva vi trenger, hva som er tilgjengelig og til hvilken pris. Men dette ender i en totalvurdering til slutt, sier trener Kent Bergersen.

Partene har ikke gitt hverandre noen tidsfrist i saken.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken