RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Drew Hallowell / Getty Images

James berget Heat

Sist oppdatert:
LeBron James berget Miami Heat fra en ydmykende kollaps.

New York (NTB-DPA): James bidro med 29 poeng, åtte assist og sju returer da Philadelphia 76ers ble slått 84-78 i NBA fredag. Stjernespilleren satte også et svært viktig hoppskudd 65 sekunder før slutt da Heat holdt på å gi fra seg en ledelse som på ett tidspunkt var på 29 poeng.

- Vi ble slappe. Men når det gjelder er det den som er het som må prøve å løfte oss til seier. I dag var det jeg, sa James.

Miami spilte strålende i første halvdel og bygget en stor ledelse, men holdt på spolere alt med svakt spill i de to siste periodene. Sixers vant 48-27 i annen halvdel, men takket være James' sluttspurt var det ikke nok.

- Vi mistet aggressiviteten fullstendig, men vi skal lære av feilene. Alt i alt tok vi en borteseier mot et godt lag, sa James etter at Heat unngikk å gå på sitt tredje strake tap. Laget leder sin avdeling og er tredje best i NBA med 32 seirer.

Chicago Bulls er fortsatt best i ligaen, men fredag ble det tap 89-100 mot Portland Trail Blazers. Bulls måtte greie seg uten stjernen Derrick Rose, som sliter med en skade i lysken. LaMarcus Aldridge førte an for Trail Blazers med 21 poeng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere