Gå til sidens hovedinnhold

James stoppet Chelsea

David James sto som en levende vegg da Manchester City holdt Chelsea til 0-0 på Stamford Bridge søndag. Spenningen i Premier League lever videre.

CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-0: Det er flere enn Peter Cech som kan stoppe skudd i Premier League.

Cech satte ny Premier League-rekord søndag da han hold nullen for niende kamp på rad, men det var David James det skulle handle om på Stamford Bridge. Den engelske landslagskeeperen sto som en levende vegg og sikret City ett poeng borte mot ligalederen fra London.

Rolig åpning
Chelsea måtte klare seg uten både skadde Arjen Robben og Didier Drogba søndag og slet med å komme til målsjanser den første halvtimen. Men etter den sjansefattige åpningen fikk hjemmelaget opp dampen.

Det siste kvarteret før pause hadde både Damien Duff, Jiri Jarosik and Mateja Kezman store sjanser til å sende Chelsea i føringen, men de ble alle nektet av en David James i storslag.

Når Manchester Citys Paul Bosvelt i tillegg reddet en heading fra William Gallas på streken, var det mye som tydet på at dette ikke kom til å bli Chelseas kveld.

Manchester Citys største sjanse før pause kom ved Robbie Fowler som satte en heading like utenfor Peter Chechs venstre stolpe.

Chelsea dominans
Etter hvilen styrte Chelsea spillet på Stamford Bridge, men klarte ikke å omgjøre overtaket i mål, selv om de hadde flere store muligheter.

James gjorde flere store redninger og holdt City inne i kampen. Keeperen sto for kampens store prestasjon da han reddet en volley fra Frank Lampard fire minutter på overtid. Hele Stamford Bridge så ballen i nettet, men James redder mesterlig.

Det blir dermed poengdeling mellom Chelsea og Manchester City.

Både Manchester United og Arsenal vant sine kamper lørdag og knapper inn på Chelsea på toppen av tabellen. Det er nå ni poeng ned til United på andreplass.

Klikk her for alt om den 26. serierunden i England.

Tabell og toppscorerlister finner du her.

HTML EMBED
Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken