Gå til sidens hovedinnhold

- Jammen glad jeg ikke er sjef i City

Ian Holloway er oppgitt over Mario Balotelli og sammenligner Premier League med «Big Brother».

Det er ikke bare draktene til nyopprykkede Blackpool som er fargerike. Også manager Ian Holloway er litt av en en type.

Den tidligere Bristol Rovers-spilleren sparer ikke på glosene, og etter 4-0 i serieåpningen mot et uhyre svakt Wigan, er det vel kanskje også lov for 47-åringen å være litt breial i media.

Blackpool-sjefen har fortsatt et håp om å få inn nye folk før overgangsvinduet stenger, men det er ikke hvem som helst som får plass i stallen til den lovende manageren.

Oddsen: 12,9 i odds på Newcastle-seier over Manchester United i kveld!

- Hva driver vi med?
Mario Balotelli, for eksempel, han ville ikke Holloway ha hatt. Spissen gjorde det klart da han signerte for Manchester City at han helst ønsket å bli i Serie A om han hadde fått sjansen.

- Jeg er jammen glad jeg ikke er i City. Tenk å kjøpe en spiller som sier at han helst ikke vil være der. Hva er det egentlig vi driver med i denne ligaen, sier Holloway ifølge Sky Sports.

- Men det er kanskje fordelen med Blackpool. Ingen av gutta på laget mitt sutrer. Det får de søren ikke lov til, sier Holloway.

Stallen til Blackpool så lenge meget tynn ut - og er for så vidt det enda også - men siste uken før seriestart fikk klubben sårt trengte forsterkninger. Blant andre Marlon Harewood, som scoret to og hadde én assist i seriepremieren mot Wigan.

- Der sto jeg å ventet på bussen, og så plutselig kom det seks nye spillere brasende inn. Hallelujah, sier manageren.

- Vanligvis så blir spillerne urolige med så mange nye spillere, men ikke her. Vi har rett og slett bare blitt kastet inn i dette, og det er jo galskap. Nesten som å være med på «Big Brother».

- Jeg trenger et par spillere til, men de er jo så dyre alle sammen. Forhåpentligvis så har styreformannen skjønt at det lønner seg å hente de jeg gir ham beskjed om, sier 47-åringen.

- Utrolig skuffet
Blackpools styreformann, Karl Oysten, er ikke overbevist om at klubben får spillerne den ønsker seg, og vurderer derfor å trekke seg i protest mot griske spillere og agenter.

- Jeg forventet at det skulle være annerledes. Jeg forventet at folk ville oppføre seg annerledes, og jeg er ikke sikker på om min måte å være på passer for denne ligaen. Jeg er utrolig skuffet over måten noen agenter har oppført seg på.

- I The Championship var det i hvert fall litt måtehold. I denne divisjonen finnes ikke det, sier Blackpools styreformann.

MOBIL: Få scoringsvarsel for 180 engelske fotballag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken