RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jan Derek senere til La Manga

(FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)
Sist oppdatert:
En strekkskadet Jan Derek Sørensen dropper den første uken av Vålerengas La Manga-tur.

I morgen drar Oslo-klubben på treningsleir til spanske La Manga. Det blir uten Jan Derek Sørensen, Thomas Holm (personlige grunner) og stortalentet Jalal El-Gharbi.

Sørensen pådro seg en strekk i treningskampen mot Lyn forrige lørdag og er trolig ute i ca tre uker. 35-åringen har vært mye plaget av strekkskader i karrieren, men hadde vært forskånet for denne typen skader da uhellet var ute i Vallhall.

- Jan Derek løp på mølla i går og kjenner fortsatt strekken. Han er litt bitter over at han har fått en slik skade igjen, men det er bedre at den kommer nå enn i sesongen. Derek er lettrent og han slutter seg til troppen den andre uken på La Manga, sier sportsdirektør Jan Erik Aalbu.

Flere spennende juniorspillere kommer til å delta på hele eller deler av det to uker lange La Manga-oppholdet, der Vålerenga møter Brann, Rosenborg, LSK og islandske KR Reykjavik.

En av dem er G16-landslagsspilleren Joakim Eyde (15), som onsdag dro på et ukelangt treningsopphold i Premier League-klubben Tottenham.

Ifølge Aalbu er det mulig at det dukker opp prøvespillere under oppholdet, men han har ingen navn klare nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere