*Nettavisen* Sport.

Janne Andersson åpner for Zlatan-comeback

COMEBACK?: Den svenske landslagssjefen Janne Andersson åpner døren for Zlatan igjen.

COMEBACK?: Den svenske landslagssjefen Janne Andersson åpner døren for Zlatan igjen. Foto: Montasje (NTB Scanpix)

Lørdag åpnet Sveriges landslagssjef Janne Andersson for comeback på landslaget for Zlatan Ibrahimovic. Dagen før scoret Zlatan i treningskamp for Milan.

04.01.20 18:28

På en pressekonferanse før Sveriges kamper mot Moldova og Kosovo i Qatar, åpnet landslagssjefen for at Zlatan igjen kan spille for Sverige.

I oktober kom Zlatan med sterk kritikk av Andersson for angivelig å overse spillere med innvandrerbakgrunn når han tar ut landslagstroppen. Andersson sier at han nå har lagt kritikken bak seg og er åpen for Zlatan-comeback for Sverige.

Les også: Ole Gunnar Solskjær er mye tøffere enn folk tror - og han kan fortsatt vise seg å være riktig mann for Manchester United (+)

– Den gangen var jeg trist og skuffet, men nå er jeg over det. Han er velkommen til å ta kontakt hvis han har endret mening, sier Andersson.

Zlatan ga seg på landslaget etter EM i 2016, men kan bli fristet av spill for Sverige i sommerens EM. Sverige kvalifiserte seg som nummer to i Norges kvalifiseringsgruppe og møter blant andre Spania og Polen i gruppespillet i EM.

Scoret for Milan igjen

Zlatan er tilbake i AC Milan, og fredag var han igjen i aksjon for klubben han sist spilte for i 2012.

Klikk på bildet for å forstørre. SCORET: Zlatan Ibrahimovic scoret i sin første kamp tilbake i Milan-trøya i 9-0 seieren i treningskamp mot Rhodense.

SCORET: Zlatan Ibrahimovic scoret i sin første kamp tilbake i Milan-trøya i 9-0 seieren i treningskamp mot Rhodense. Foto: (Spada/LaPresse / AP / NTB scanpix)

Det var riktignok ikke den tøffeste motstanden for Zlatan og Milan i treningskampen mot Rhodense fra sjette nivå i Italia, men svensken scoret i debuten.

Les også: Dette skal være grunnene til at Zlatan trolig vender tilbake til AC Milan

Med draktnummer 21 på ryggen kunne Zlatan enkelt legge på til 3-0 da han spaserte et innlegg langs bakken inn i mål. Milan vant kampen 9-0.

Første seriekamp for Zlatan blir sannsynligvis hjemme mot Sampdoria i Serie A mandag.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag