RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jansrud på 13.-plass i første Wengen-trening

Wengen (NTB): Kjetil Jansrud er kvitt ryggproblemene, og Aksel Lund Svindal er på beina igjen etter tre dager i senga. Onsdag kjørte begge solid på treningen i Wengen.

- Etter tre dager i senga føler jeg meg mye bedre. Får håpe jeg får den følelsen når jeg kommer på ski også, tvitret Aksel Lund Svindal tidlig onsdag morgen. Han hadde i samråd med landslagslege Lars Forberg bestemt seg for å ta det litt pent, og han kjørte inn til 16.-beste tid, 2,66 sekunder bak italienske Peter Fill som var raskest.

Kjetil Jansrud endte på 13.-plass på den første treningen. Han var 2,66 sekunder bak Fill.

Verken Jansrud eller Svindal hadde særlig klaff i verdenscuprennene i Adelboden sist helg. Jansrud endte på 15.-plassen i storslalåm og sto over slalåmrennet søndag på grunn av ryggsmerter.

Svindal kjørte ut i storslalåm etter å ha prestert en elendig første omgang med bare 20.-plass som resultat. Han ble syk og holdt deretter senga i tre dager. Men nå er de to i gang igjen.

- Jeg vil vel si at alle piler peker oppover igjen. Både Aksel og Kjetil gjorde unna brukbare gjennomkjøringer, så nå ser det bedre ut, sa landslagstrener Håvard Tjørhom til NTB etter onsdagens trening. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere