RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jaromir Jagr tradet til New York

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Washington Capitals har endelig klart å finne noen som vil ta over de gigantiske lønningene til Jaromir Jagr. Som ventet var det New York Rangers som lot seg lokke.

New York Rangers sender Anson Carter til Washington Capitals i bytte mot Jaromir Jagr.

Den byttehandelen virker ikke rettferdig på papiret, men kan forklares med at Jaromir Jagr har krav på nærmere 80 millioner norske kroner i året i lønn.

Den tidligere Pittsburgh Penguins-stjernen ble aldri noen suksess i Washington, og måtte ofte tåle kritikk for at han virket umotivert. Statistikkene hans viser også at han ikke er i nærheten av det nivået han en gang spilte på.

- Jeg snakket med ham på telefonen i omtrent tre minutter. Han var takknemlig. Han ønsket at det hadde gått bedre, men det er sånn det går av og til, sier Washingtons manager, George McPhee, ifølge AFP.

Capitals vil ifølge avtalen med New York Rangers betale rundt 30 millioner kroner av årslønnen til Jagr de neste fire årene.

Jagr, som kom fra Pittsburgh før 2001-2002-sesongen, debuterer for Rangers allerede lørdag kveld. Jagr har sanket sammen 201 poeng på 190 kamper for Washington. I Pittsburgh hadde han 1079 poeng på 806 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere