RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jarstein: - Greit at de var svake

Sist oppdatert:
Debutant Rune Jarstein holdt nullen da RBK lekte seg med Helsingborg.

RBK-HELSINBORG 2-0: Trønderne fikk en god start på det nye året da svenske Helsingborg ble slått 2-0 i semifinalen av Maspalomas-turneringen på Gran Canaria.

Men allerede før start skjønte alle at det aldri kom til å bli en ordentlig kamp. Svenskene stilte uten de fleste av sine beste spillere, og fylte i stedet opp med juniorer og prøvespillere. Dermed gikk det som det måtte gå – det hele ble rått parti.

Kunne scoret masse
For selv om det kun endte med tomålsseier, så kunne RBK scoret i bøtter og spann hvis konsentrasjonen i avslutningene hadde vært bare litt bedre. Nettavisen telte et tosifret antall store målsjanser. Det sier sitt at bare de siste to minuttene hadde trønderne to skudd i tverrliggeren.

Abdou Traore gjorde 1-0 midtveis i 1. Omgang etter et godt forarbeid av Per Ciljan Skjelbred. Etter en drøy time økte så innbytter Øyvind Storflor etter et glitrende forarbeid og gjennombruddspasning fra Andreas Nordvik.

(Se 2-0-målet i videovinduet under)

204775

Tre debuterte
Rune Jarstein debuterte for RBK, men ble aldri satt på noen prøver i den ene omgangen han fikk. Vadim Demidov gjorde også en solid figur, og spilte hele kampen. John Pelu, ny fra Kongsvinger, kom inn de siste 25 minuttene for trønderne, men uten å gjøre seg bemerket.

- Det var deilig å få det unnagjort, og det var helt greit for min del at Helsinborg ikke var bedre. Jeg hadde jo kun to økter før denne kampen, fikk et par gode involveringer og hadde ellers ingenting å gjøre, sier Rune Jarstein til Nettavisen.

Prøvespiller Juska Savolainen fikk også spilletid.

Alexander Tettey var for øvrig RBKs kaptein i kampen, siden Roar Strand ble sittende på benken. Tettey er forfremmet til visekaptein denne sesongen, skriver RBK på sin nettside.

Kaiserslautern tapte
RBK møter Las Palmas i finalen av turneringen. Spanjolene slo Kaiserslautern 2-0 i den andre semifinalen i turneringen.

Se her for kampakta fra kampen, og utviklingen fra minutt til minutt.

Kampen gikk også direkte på TV 2 Sumo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere