*Nettavisen* Sport.

Jarstein tvilsom mot VIF

Odd Grenlands sisteskanse Rune Jarstein har pådratt seg en smell i ribbeina og er høyst usikker til lørdagens oppgjør mot Vålerenga.

28.10.05 07:29

ODD STADION/BERGEN (TV 2 Nettavisen): Det var etter en duell med Morten Fevang tidlig på torsdagens Odd-trening Rune Jarestein pådro seg smellen i ribbeina.

Men etter en legeundersøkelse, ble det klart at Jarstein ikke har pådratt seg brudd. Sjansene for at U21-landslagskeeperen spiller den avgjørende kampen i gullstriden mot betegnes som 50/50.

- Norges to beste keepere
- Vi har Norges to beste keepere. Så dette er ikke noe problem i det hele tatt. Spiller ikke Rune, så kan vi bruke Erik Holtan, sier Odd-trener Arne Sandstø til TV 2 Sporten.

Erik Holtan blir Moss-spiller fra 1. november, men innrømmer at han godt kunne tenke seg å spille storkampen mot Vålerenga.

- Jeg har spilt her i 13 år, og de vet hva jeg står for. Det er ikke en stor personlig ambisjon for meg å starte. Men jeg ser virkelig frem mot kampen. Vi spiller uten press, og Vålerenga må i angrep. Jeg har som nevnt spilt her i 13 år, og aldri spilt for fulle tribuner på hjemmebane, sier veterankeeperen.

Avgjørelse lørdag
Først lørdag avgjøres det om Rune Jarstein blir spilleklar til oppgjøret.

- Jeg håper jo å kunne spille kampen, men vet ingenting foreløpig. Men en må jo være optimist, for jeg har sett frem til denne kammpen lenge, sier Jarstein.

Fra før er Espen Hoff, Oliver Occean og Morten Fevang uaktuelle til kampen på grunn av karantene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.