Gå til sidens hovedinnhold

«Jævla kuk», skrek Martin Andresen

Like før kampslutt rant det over for Vålerenga-sjefen.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): VÅLERENGA-MOLDE 1-2:

Vålerenga jaget utlikning, kampen gikk mot slutten og Molde fikk klarert ballen utover sidelinja. Da Martin Andresen løp bort for å hente ballen, sparket Molde-trener Jonevret den bort. Det likte Andresen dårlig.

- Jævla kuk! ropte han så store deler av Ullevaal hørte det.

Deretter fulgte en kort disputt mellom de to lags trenere, den ene i en svett fotballdrakt, den andre i svart dress og gelé i håret.

- Usportslig
Etter kampen ville Andresen helst ikke si så mye om episoden, annet enn at han syntes Molde-treneren oppførte seg usportslig.

- Men jeg synes det er spesielt at han forteller til alle om hva som forgikk på banen. Jeg mener det er noe som bør forbli mellom oss involverte, sier Andresen.

Jonevret bekrefter episoden, og at Andresen skjelte ham ut.

- Jeg synes han bør holde seg for god til slikt, sier Molde-treneren.

Ødelagt i 1. omgang
I selve kampen var det altså Molde som stakk av med tre poeng, etter at Daniel Berg Hestad scoret to mål i første omgang. Det hjalp ikke mye at Daniel Fredheim Holm reduserte etter pause på et nydelig frispark.

- Førsteomgangen ødela for oss. Vi gjorde for mange feil, med ball og uten ball. Mange spillere ble stående i feil posisjon, vi mistet ballen og de fikk overganger. Det ser dumt ut når vi gjør sånne feil, og det må vi lære av, sier Andresen til Nettavisen.

Matchvinner Daniel Berg Hestad mener moldenserne hadde litt flaks.

- Vi hadde litt medgang og litt flaks. Vi spilte en god første omgang, men i andre så trykte de oss bakpå. Det var viktig for oss å holde på ballen, men vi var litt heldige som slapp med ett baklengsmål. Men desto deiligere var seieren, sa han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken