Jazz-reserve vant Slam Dunk-konkurransen

Orlando (NTB-DPA): NBA-fansen fikk bestemme og gjorde anonyme Jeremy Evans til stjerne for en kveld som vinner av den årlige Slam Dunk-konkurransen.

Evans er til daglig reserve i Utah Jazz og har snitt på bare 1,7 poeng per kamp, men lørdag fikk han en stund i rampelyset da han ble invitert til å delta i allstarhelgens Slam Dunk-konkurranse etter at Iman Shumpert meldte forfall. Han misset færrest forsøk av finalistene og ble kåret til vinner av fansen som avga stemme via tekstmeldinger, twitter og internett.

- Det er forbløffende å få komme hit og gi publikum det de ønsker, sa Evans, som fikk 29 prosent av de vel 3 millioner stemmene.

På ett av sine første forsøk hadde han kamera i pannebåndet slik at publikum og TV-seere fikk en uvanlig synsvinkel på ballen som forsvant i kurven, men det var to andre dunker som overbeviste fansen.

På den første kastet Jazz-kollega Gordon Hayward to baller i lufta. I annet forsøk greide Evans å hoppe over Hayward, fange begge ballene og dunke dem i kurven.

- Agenten min, lagkameratene og twittertilhengerne overbeviste meg om å prøve den, sa Evans. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.