RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeffers helt på bursdagen

På sin 23-årsdag scoret Francis Jeffers sitt første mål for Everton etter at han valgte å gå tilbake til gamleklubben. Det holdt til å skaffe Everton omkamp i FA-cupen.

Francis Jeffers er for tiden på utlån i Everton etter at han slet stort i Arsenal forrige sesong. Nå er han tilbake i klubben der han startet sin karriere. Han har bare fått med seg fire kamper fra start denne sesongen.

Annullert mål
Kampen på Goodison Park startet i et høyt tempo, med mye kjemping og tøffe taklinger. Everton startet best og kom seg til de fleste sjansene. Duncan Ferguson hadde en kjempesjanse på et innlegg fra Kilbane. Headingen hans gikk forbi van der Sar i Fulham-målet, men forsvaret reddet ballen på streken.

Kevin Kilbane var stadig involvert i spillet, og sto bak flere sjanser for hjemmelaget. Han fikk også et mål annullert for offside. Everton dominerte førsteomgangen, og hadde fortjent en scoring før pause.

Jeffers reddet dagen
Everton åpnet også den andre omgangen best spillemessig, men det var Fulham som skulle score først. Franskmannen Steed Malbranque startet et flott raid fem minutter inn i omgangen.

Pasningen fant Sean Davis, som skjøt lavt i mål.

På dette tidspunktet muligens en ufortjent ledelse. Etter dette var det stor frustrasjon hos hjemmelaget. Rooney fikk gult kort for å sparke vekk ballen, og hjemmefansen viste tydelig misnøye. Everton fikk allikevel samlet seg. De kom til masse innlegg, men et kompakt Fulham-forsvar klarerte hver gang.

I 85.minutt gjorde manager Moyes sjakktrekket; Han satte Jeffers inn for Alessandro Pistone for å sette enda mer trykk mot Fulham. På overtid fikk Everton corner. Ferguson vant duellen inne i feltet, men van der Sar blokkerte ballen. På returen var Jeffers først, og utligningen var et faktum.

Omkampen spilles på Loftus Road.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere