Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er den beste manageren i England

Det sier Roberto Mancini og viser til sine meritter.

Roberto Mancini kjenner nok presset etter noen vaklende resultater. Manchester City er hele tolv poeng bak Manchester United i Premier League, og er ute av Champions League. Leser en imidlertid det Mancini har sagt ifølge BBC, er det ikke noe galt med selvtilliten til manageren.

- De siste femten månedene har jeg vært den beste manageren i England, sier Mancini.

Før Citys 4-0-seier mot Leeds på søndag hadde klubben avgitt poeng mot Liverpool og QPR, samt tapt mot Southampton. Mancini går lengre bak i tid når skal beskrive sin egen innsats.

- Jeg har vunnet en Premier League-tittel, en FA-cup og en Charity Shield. Det er ingen annen manager som har vunnet like mye som meg de siste femten månedene. Det er sannheten, sier City-manageren.

Roberto Mancini ble City-manager i 2009, etter at han fikk sparken i Inter i 2008. Den gangen var et tap for Liverpool i Champions League nok for at italieneren mistet jobben. Mancini hadde også en solid spillerkarriere, der han som angrep- og midtbanespiller fikk 36 landskamper for Italia.

I et tøft selskap i Premier League har det gått opp og ned for 48-åringen. Mancini oppsummerer spekulasjonene som har pågått rundt nye potensielle City-sjefer. Det siste er at Real Madrid-manager Jose Mourinho er aktuell.

- Folk har sagt i seks måneder at Manchester City skal skifte manager. Det skulle bli Guardiola, men så gikk han til Bayern Munchen. Nå er det en ny mann som skal inn, sier italieneren.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '98q3kc79unhq1kwlryjal5ogk', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-98q3kc79unhq1kwlryjal5ogk', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken