Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er en vinner

Shane Stefanutto har ikke kommet til Lyn for å havne på sjuende plass. - Jeg er en vinner, og jeg går alltid for å vinne ligaen, sier han.

Shane Stefanutto valgte Lyn fremfor å ta opp konkurransen mot Marius Johnsen. Dette tolket han som at klubben ikke valgte å satse på han.

- Lillestrøm kjøpte en ny venstreback og signaliserte med det at de ikke ville satse på meg, sier han til TIPS.

Alltid ambisjoner

Lyns nye venstreback er ikke en spiller som setter listen lavt. Han har ikke kommet til Lyn for å samle på 7. plasser.

- Jeg er en vinner, og jeg går alltid for å vinne ligaen. Nå har jeg ikke klart det med Lillestrøm, men jeg tror absolutt vi kan kjempe om en plass blant de fire beste, sier Stefanutto til avisen.

Nå håper han klubben vil forsterke laget for at han skal nå sine ambisjoner.

- Når man henter inn nye spillere er det viktig å hente kvalitet som forsterker laget. Men jeg er ikke nervøs for det. Og jeg gleder meg til å jobbe med Henning Berg. Jeg tror han har mye å lære meg, tror Stefanutto.

Gleder seg til "best-i-byen"-oppgjøret

Stefanutto er svært fornøyd med miksen av unge og rutinerte spillere. Han tror også starten av sesongen vil gjenspeile hvor Lyn havner kommende sesong.

- Det som blir viktig er at vi får en god start på sesongen. Gjør vi det tror jeg også publikum kommer. Jeg kommer jo fra en klubb med svært gode supportere. Kanarifansen er høylytte, men jeg tror det er et potensial i Lyn også, sier han til TIPS.

- Når det kommer over 20 000 på byderbyene mot Vålerenga viser det at folk i Oslo er opptatte av fotball, og jeg tror at hvis vi leverer resultater, så kommer publikum også.

- Jeg er glad for denne utfordringen, og jeg gleder meg, avslutter han.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet