Ifølge Sky Sports skal Kevin Nolan være ferdig i Newcastle.

Midtbanespilleren er onsdag i London for å gjennomgå en legesjekk hos West Ham og vil trolig bli gjenforent med gamletrener Sam Allardyce i løpet av kort tid.

De to jobbet også sammen i Bolton. Allardyce skal ha hatt Nolan høyt på ønskelisten, som en erstatter for Scott Parker, som trolig forsvinner i sommer.

West Ham skal ha fått et bud avslått i forrige uke for Newcastle-kapteinen, men skal nå altså ha økt innsatsen og fått den akseptert av Premier League-klubben.

Nolan opplyste tidligere i juni at han hadde takket nei til et nytt kontraktstilbud på St. James' Park og derfor har Newcastle valgt å slippe ham til West Ham.

28-åringen har gjort sine saker bra for de svarte og hvite siden overgangen i 2009. I 2009/2010 ble det 17 mål i The Championship, mens han denne sesongen scoret 12 i Premier League.

Nyheten om at Nolan nå forlater klubben har blitt tatt imot med blandede følelser. Lagkamerat Joey Barton synes det er synd å se Nolan forsvinne.

- En stor spiller, leder, kaptein og person. Men han er først og fremst en venn for livet. Jeg er knust over at han har blitt solgt, tvitrer midtbanekollegaen.

Liverpoolfødte Nolan har imidlertid ikke bare vært populær blant fansen og fikk mange uvenner da han jublet over at Andy Carroll ble solgt til favorittklubben, Liverpool.

Det meldes likevel om sterke reaksjoner på at kapteinen nå blir solgt og sinnet blant fansen skal først og fremst være rettet mot Newcastle-styret.

HTML EMBED