Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er meget imponert

Andre Villas-Boas skryter av lagmoralen.

Tottenham - Reading 3-1:
Tottenham har vist god form den siste tiden, og stod med full pott på kampene i romjulen før tirsdagens hjemmekamp mot Reading.

Reading tok en tidlig ledelse tirsdag, men Tottenham slo tilbake tre ganger og vant til slutt kampen 3-1.

Imponerende comeback
Andre Villas-Boas var naturligvis en lettet mann etter seieren. I et intervju vist på TV 2 skryter han av laget sitt.

- Reading kom hit og gikk rett i angrep. De fikk en tidlig scoring, men guttene mine slo tilbake. Det er ikke noe annet enn imponerende, sier portugiseren.

Tottenham-manageren sier han er fornøyd med at laget hans har sanket så mange poeng som de har i julen.

I et intervju med SkySports skryter manageren av lynvingen Aaron Lennon.

- Han har vært fenomenalt god for oss. Han har ikke bare skapt sjanser, men han har også scoret mål. Han har en utrolig vinnermentalitet. Det er viktig at fansen ser hvor mye han vil i hver eneste kamp. Han var fantastisk for oss i dag, skryter Villas-Boas.

Sjokkåpning på kampen
Reading sjokkerte hjemmelaget etter bare fire minutter spill.

Ian Harte fyrte av et frispark fra rett på utsiden av sekstenmeteren. Ballen gikk rett i treverket med stor kraft, og på returen var Pavel Pogrebnyak på rett plass og headet ballen enkelt inn i det tomme buret.

Michael Dawson har slitt med spilletid denne sesongen. Midtstopperen har vært koblet til QPR i hele høst, men Dawson har hele tiden sagt at han ønsker å bli værende på White Hart Lane.

(saken fortsetter under bildet)

Etter ti minutter spill var nok Andre Villas-Boas glad for at stopperen ble værende i klubben. Dawson knuste to av Reading-spillerne inne i feltet på en corner, og headet ballen inn i det lengste hjørnet. Elendig forsvarsspill av gjestene.

Tottenham fortsatte å dominere spillet i første omgang, og hjemmelaget kom til flere store sjanser.

Jermain Defoe kom veldig nære nettkjenning etter 37 minutter spill. Tottenhams toppscorer denne sesongen smalt til fra tjue meter, men ballen strøk på utsiden av stolpen.

Fortsatte å dominere
Fem minutter ut i andre omgang scoret endelig Emmanuel Adebayor igjen. Aaron Lennon driblet seg fri på kanten og la et fint innlegg inn i boksen. Adebayor knuste Reading-spilleren i lufta og headet ballen inn i nærmeste hjørne. Dermed ledet hjemmelaget 2-1.

Tottenham fortsatte å kjøre kampen utover i andre omgang. Etter 70 minutter spill ble Scott Parker byttet inn for en glimrende Moussa Dembele.

Parker har vært ute med skade store deler av sesongen, men har den siste tiden fått en del kamptrening av Villas-Boas.

Det siste kvarteret av kampen presset Reading på fremover for å få utlikningsmålet. Etter 75 minutter var de veldig nære også, men Tottenham fikk ryddet unna på streken.

Fire minutter senere avgjorde Clint Dempsey kampen. Amerikaneren ladet skuddfoten fra 25 meters hold. Ballen gikk via en Reading-forsvarer og i en flott bua over en sjanseløs Adam Federici i Reading-målet.

Flere mål ble det ikke i kampen, og Tottenham klatret opp til en foreløpig tredjeplass på tabellen.

Kommentarer til denne saken