Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er utrolig fornøyd

Ragnhild Mowinckel kjørte inn til sin beste prestasjon i storslalåm.

De norske jentene var langt unna topplasseringene da Tessa Worley gikk helt til topps på torsdagens VM-storslalåm i Schladming.

Den franske jenta, som tok tok bronse i storslalåm i Garmisch i 2011, hadde mer enn ett sekund å gå på da hun satte utfor i andre omgang.

Det var hun også da hun kom i mål og henviste dermed Tina Maze og Anna Fenninger til henholdsvis andre- og tredjeplass.

Vi fulgte rennet live

Ragnhild Mowinckel ble beste norske jente på en 21.-plass. Selv om hun falt to plasser i andre omgang, var hun godt fornøyd etterpå.

- Jeg er veldig glad og utrolig fornøyd med dagen. Dette er min beste prestasjon i storslalåm, så det er artig, sa Mowinckel til NRK.

- Jeg har ikke vært så glad i bratte partier før, men det er veldig god trening for meg. Det går bedre og bedre, og det blir spennende å se når jeg kommer på slik type underlag neste gang.

Mona Løseth, som ble nummer 25, valgte å se det positive med sitt løp, til tross for at det ikke ble full klaff.

- Jeg hadde noen partier som var bra, men helt på toppen og i bunn, var det ikke bra nok. Jeg får ta med meg videre at jeg hadde deler som var bra. Til og med gutta synes denne løypa er vanskelig sa Mona Løseth til NRK.

Mer negativ var søster Nina Løseth, som tok 34.-plassen. i torsdagens renn.

- I dag var en skikkelig tung dag på jobben. Det var absolutt ingenting som stemte, men sånn er det av og til. Det er viktig å tenkte tilbake til det jeg har gjort før i år og gjøre noe med dette, for i dag var det tøft, sa hun til NRK.

Fredag er det gutta som skal i aksjon i storslalåm.

Se hele resultatlisten her

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud

Kommentarer til denne saken