Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er veldig fornøyd

Vålerenga fortsetter å imponere i Get-ligaen.

Nettavisen/NTB

Stavanger tapte 1-3 for Storhamar på egen is lørdag, mens Espen «Shampo» Knutsens gutter gjorde jobben sin hjemme på Jordal. Med seks kamper igjen av grunnserien har Oslo-laget 88 poeng mot Stavangers 82. Mye skal til om ikke seriegullet går til Vålerenga denne sesongen.

Steffen Thoresen var lagets nyttigste spiller med to mål og en målgivende pasning. Tyler Donati og Ducan Milroy sto for de andre målene, mens Joakim A. Eidsæther ordnet Lillehammers trøstemål på stillingen 0-3.

- Dårlig uttelling
Espen Shampo Knutsen var en fornøyd mann etter kampen.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi styrer hele kampen, men vi har litt dårlig uttelling foran mål. Vi avgjorde ikke kampen før ut i tredje periode, sier Shampo til Nettavisen.

Vålerenga har vært i kanonform den siste tiden og Oslo-klubben har overtatt førteplassen i Get-ligaen. Det er en plass Shampo vil beholde til seriespillet er over.

- Vi ligger veldig godt ann. Men det er tøffe kampen igjen. Vi har seks seriekamper igjen og vi møter både Lørenskog og Stavanger borte.

Shampo er godt fornøyd med sine nye signeringer i klubben, men det er en spiller som skiller seg ut.

- Ryan O'Marra er en type spiller det er godt å ha i sluttspillet. Men vi har fått en bedre dybde i laget med de nye spillerne, noe som er veldig deilig. Alle spillerne våre kan utgjøre en trussel.

Snart sluttspill
Laget som vinner Get-ligaen får muligheten til å velge motstander i kvartfinalen i sluttspillet. Espen Shampo Knutsen har sett seg ut to lag han gjerne kunne tenke seg å møte.

- Det er naturlig å ville velge enten Stjernen eller Storhamar. Men vi har ikke tenkt så veldig mye på det. Vi tar det som det kommer, fortsetter Shampo.

Get-ligaen har vært veldig jevn denne sesongen, og Shampo mener det er fire lag som kan vinne «Bøtta».

- Vålerenga, Stavanger, Lørenskog og Sparta jevngode. Alle de fire lagene kan slå hverandre på gode dager. Det blir veldig uforutsigbart i sluttspillet, spår Shampo.

Stavanger har vært inne i en svak periode den siste tiden, noe Vålerenga har utnyttet. Vålerenga-treneren tror Stavanger kan snu trenden de er inne i.

- De er et veldig solid lag, og de er utrolig sterke hjemme. De har nok også en fordel hjemme på grunn av størrelsen på banen, avslutter Shampo.

Sjekk stillingen i Get-ligaen her. (Ekstern lenke)

Stjernen er inne i en god periode og slo Frisk Asker 3-2 på bortebane.

Tønsberg gikk som vanlig hardt ut og kom best i gang mot Rosenborg, men laget klarte ikke å stå imot trøndernes sluttspurt og tapte 7-4 etter at det sto 4-4 etter to perioder.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken