Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg fortjener ikke dette

Javier Hernandez er uenig med Manchester United-fansen.

Seriemester Manchester United arrangerte onsdag kveld en gallamiddag for å markere at sesongen snart er over, selv om både én ligakamp og selveste Champions League-finalen gjenstår.

Under arrangementet ble Javier Hernandez tildelt Sir Matt Busby Player of the Year-prisen, en pris fansen deler ut til den spilleren de mener har vært årets beste.

- Jeg må få takke fansen så mye. De har hjulpet meg enormt. Jeg tror dette var en vanskelig avgjørelse å ta og jeg fortjener det ikke, for det har ikke bare vært én spiller som har vært god. Vi er et lag, sier Hernandez til Manutd.com.

Han fortalte også at han i utgangspunktet hadde regnet med en sesong blant reservene. I stedet havnet han raskt på førstelaget. Der har han scoret 20 mål, vunnet ligaen og fortsatt kan han altså vinne Champions League i tillegg.

Hernandez fikk 21 prosent av stemmene. Nani fikk 20 prosent.

Nani vant imidlertid spillernes egen kåring av sesongens bestemann. Portugiseren har scoret ti mål og sendt av gårde 18 målgivende pasninger.

- Jeg må takke alle lagkameratene mine. Det betyr mye å vinne denne prisen, sier Nani.

- Dette har vært min mest stabile sesong for United. Hvert år jeg har vært her, har jeg forbedret meg og dette året var fantastisk. Jeg skapte mange mål og scoret mer enn i fjor, så jeg er veldig fornøyd. Men jeg håper å gjøre det enda bedre neste sesong, legger han til.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken