Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg gleder meg

Bjarne Riis om lagets nye drakter, rytterne, støtteapparatet og 2011-sesongen.

Bjarne Riis startet det nye året med å skrive et innlegg på Team Saxo Banks hjemmeside.

- Jeg gleder meg til den kommende sesongen, og jeg er mer motivert enn noensinne før, skriver Bjarne Riis på team-saxobank.com.

Dansken er utvilsomt motivert. Kim Andersen og Andy Schleck på Team Leopard mot Bjarne Riis og Alberto Contador (hvis han får sykle) blir årets store høydepunkt i sykkelverden.

- Jeg har på mange måter et nytt mannskap etter et turbulent år, som målt etter sportslig utbytte var en stor suksess fordi vi avsluttet sesongen på toppen av rankinglisten som verdens beste lag. Men 2010 var også en sesong som bar preg på at en rekke av våre ryttere og støtteapparat ønsket seg utfordringer andre steder.

Stolt Riis
- Av den grunn har vi sagt velkommen til mange nye folk i organisasjonen. Men samtidig er filosofien bak laget og våre verdier den samme, som de har vært gjennom de seneste årene.

Når det kommer til draktene for 2011-sesongen er Bjarne Riis stolt.

Se de nye draktene her (ekstern lenke).

- Vi har følt et behov for å signalisere fornyelse, så grunnfargen vil være lyseblå og i tillegg er ørnen tilbake etter noen års pause, skriver Riis og forteller videre; - Jeg synes virkelig at vi har skapt en kul trøye, og jeg kan ikke vente med å se den på mine ryttere. Både den lyseblå bunnen og ørnen går også igjen på våre bilder, trailere og busser som en rød tråd.

Sterkt lag
46-åringen forteller videre at det nye laget er sterkt.

- Det har vært en fornøyelse å møte de nye rytterne på vår første samling på Fuerteventura, og jeg er stolt over å se hvordan de "gamle" på laget har bidratt for å hjelpe til med å integrere de nye.

- Vi fremstår allerede som en sterk enhet etter ukene på Fuerteventura, og jeg er sikker på at teambuilding-arbeidet kommer til å gjøre en forskjell for oss, når vi sitter på sykkelen, mener Riis som også er fornøyd med det nye støtteapparatet.

Mange høydepunkter også neste år
- Mitt crew, fra sportsdirektører til massører, er jeg dypt imponert over. Jeg kan ikke huske når vi har vært bedre forberedt enn nå.

Til slutt takker Bjarne Riis sponsorer og fans for støtten.

- Jeg tror og håper på at vi kan betale tilbake med mange sportslige høydepunkter i 2011. Jeg håper at dere gleder dere like mye som det jeg gjør, avslutter Riis.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Kommentarer til denne saken