Johan Olav Koss ble onsdag presentert som ny assistenttrener på det norske skøytelandslaget, som en del av løsningen etter at Peter Mueller fikk sparken.

Nå kan det også bli aktuelt å hente søsknene Maren og Sverre Haugli inn i landslagsvarmen.

Det blir i så fall ikke første gang de jobber med Johann Olav Koss.

- Jeg har hjulpet dem en del, og kjenner dem godt. Jeg jobbet litt med Maren og Sverre i fjor høst og på våren i år. Jeg vet hva som bor i dem av potensial på isen. Nå håper jeg vi kan fortsette utviklingen gjennom et enda nærere samarbeid når jeg går inn som landslagsassistent og kommer til å reise med landslaget gjennom resten av sesongen, sier Koss til Ringerikes Blad .

Nå håper han at laget kan stå samlet under verdenscup-løpene i Salt Lake og Calgary. Men det er usikkert om Maren og Sverre igjen blir fullverdige landslagsløpere.

- Det må vi første snakke om - Jarle Pedersen og jeg, og vi må ta en prat med løperne det gjelder. Personlig synes jeg det ville værte best om alle var under en "paraply", og kan framstå som et samlet landslag. Men samtidig vil jeg understreke at det er viktig for alle å ha et treningsopplegg som individuelt sett passer best for hver enkelt løper. Det er jo fullt mulig å få til selv om man er med landslaget. Det er noe av jobben vår som landslagstrenere, fastslår Koss.

Sjekk siste sportsnytt her!