Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har ikke sagt at jeg blir

Luis Suarez benekter for at han har sagt at han blir i Liverpool.

Luis Suarez er i vinden om dagen, og i følge den uruguayanske avisen El Observador skal angriperen tidligere i dag ha sagt at han ønsker å bli i Liverpool på grunn av støtten han har fått fra fansen.

- Jeg har ikke sagt dette, men noen andre kan ha sagt det. Det viktigste nå er at jeg er her sammen med landslaget mitt, sier Suarez i følge The Telegraph.

Den uruguayanske angriperen har blitt koblet til flere storklubber i dette overgangsvinduet, blant annet Real Madrid og Arsenal. Liverpool skal ha mottatt to bud på spilleren fra Arsenal og har avslått begge.

Han har denne sommeren trent alene i Liverpool fordi han mener at klubben har brutt et løfte ved å ikke la ham forlate Liverpool denne sommeren.

Suarez har i sin karriere i Liverpool scoret 51 mål på 96 kamper for de rødkledde.

Steven Gerrard uttalte tidligere denne uken at han ikke ønsker at uruguayaneren skal forlate klubben, men at han tviler på at Suarez vil velge en annen engelsk klubb.

Et mål mot Japan
Suarez og hans Uruguay møtte Japan til en vennskapskamp onsdag, hvor søramerikanerne stakk av med en 4-2 seier etter scoringer fra Forlan, Gonzalez og Suarez selv, mens Kagawa og Honda scorte for japanerne.

- De er et av de beste lagene i verden. Dette viste de blant annet ved å nå semifinalen i Confederations Cup i år, uttalte den japanske landslagstrenere, Alberto Zaccheroni, etter kampen.

Japan deltok også i sommerens Confederations Cup, hvor de tapte alle sine tre kamper.

- Vi har fremdeles ikke lært leksa vår, og vi har mye å jobbe med før VM neste år, sa Kagawa.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken