Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har vært skikkelig langt nede

Tarik Elyounoussi innrømmer at det har vært tøft i Rosenborg etter overgangen fra Fredrikstad.

Tarik Elyounoussi spiller trolig fra start når Rosenborg møter Rapid Wien på bortebane i Europaligaen torsdag. Det kan bli det endelige gjennombruddet i den hvite drakten.

Torsdag forteller han nemlig åpent om problemene han har hatt siden overgangen til Rosenborg fra Fredrikstad i sommer.

De siste fem ukene har han spilt ti kamper, i tillegg til at han hadde fastet i en måned da han skrev under for trønderne.

Det har ført til problemer, forteller Elyounoussi.

- Hadde jeg vært yngre og mindre erfaren, hadde jeg nok gått på en skikkelig smell. Jeg har vært skikkelig langt nede, sier Tarik Elyounoussi til Adressa.

- Var sliten
Særlig fasteperioden førte til at Elyounoussi slet med å finne toppformen i sine første kamper som Rosenborg-spiller.

- Jeg har mange års erfaring med å faste, og gjorde det også da jeg spilte for Heerenveen. Der var vi flere på laget som fastet, og vi fikk ordnet det sånn at vi fikk fri på ettermiddagsøkta de dagene vi hadde to treninger. Men jeg kom til RBK helt på slutten av ramadan, så kroppen var ganske sliten av fastingen da jeg dukket opp. Det bidro selvsagt til at det ble enda tyngre, sier han til avisen.

Nå er kroppen endelig bedre, og kampen mot Rapid Wien kan bli hans gjennombrudd for trønderne.

- Jeg har kommet litt mer inn i kamprytmen, og er lettere i kroppen nå. Jeg føler meg veldig klar for kampen i kveld, og har lyst å bidra til at vi tar poeng, sier Elyounoussi.

Scoringen kommer
Fortsatt venter han på sitt første mål i RBK-trøya.

- Ja, bittelitt kanskje. Jeg skulle absolutt scoret mot Vålerenga, så den var litt sur. Men det er bare å prøve å ikke tenke så mye på det. Jeg har vært med på dette tidligere, og når den første kommer vil det renne på, sier Elyounoussi til Rosenborgs hjemmesider.

Når Rosenborg spiller mot Rapid Wien torsdag kveld, blir det for tomme tribuner. PAOK og Rapid Wien ble nemlig straffet av UEFA etter supporterbråk i den første playoff-kampen mellom de to lagene i august.

- Blir spesielt
Daniel Fredheim Holm har opplevd en lignende situasjon tidligere, men tror ikke det har så mye å si for kampen.

- Det blir sikkert litt spesielt. Jeg har vært med på det en gang før. Min første landskamp var mot Tyrkia uten tilskuere. Da startet jeg på benken, og det var litt spesielt, men når man kommer ut på banen så glemmer man det, sier Fredheim Holm til Rosenborgs hjemmesider.

Kampen mellom Rapid Wien og Rosenborg spiller torsdag klokken 21.05, og sendes på Canal 9. Du kan også følge kampen live hos Nettavisen Live.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg