Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kan ikke få takket John Terry nok

Joe Hart med stor støtteerklæring til Chelsea-kapteinen.

John Terry har fått mye ris etter at FA fant ham skyldig i å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot QPRs Anton Ferdinand under en kamp i oktober i fjor.

Chelsea-kapteinen har nå gitt seg på det engelske landslaget og er nå under stort press fra Chelsea om ikke å anke suspensjonen på fire kamper fordi det vil skade Chelseas image.

- En inspirasjon
Nå får Terry støtte fra uventet hold. Manchester City-keeper Joe Hart kommer nå fram og sier at han ser på Terry som en stor inspirasjonskilde.

- Jeg kjenner ham bare fra treninger her når vi spiser kylling og pasta ved siden av hverandre, og fyren er en ordentlig bra fyr og en inspirasjon fotballmessig. Han er en bra midtstopper, ofrer mye for landet sitt, og det er synd at vi har mistet ham. Det er et stort tap, sier Hart til The Telegraph

City-keeperen husker godt da han først ble tatt inn i landslagstroppen og hvem som tok vare på ham da.

- Han er en inspirasjon, veldig lidenskapelig og stolt engelskmann. Han og Ashley Cole ønsket meg velkommen og tok vare på meg da jeg først kom inn på landslaget, uten en sjanse til å spille. Han behandler meg på samme måte nå, sier Hart.

Takknemlig
Hart synes det er synd at Terry nå har bestemt seg for å slutte på landslaget, men ser også at det åpner for at yngre krefter kan slippes til.

- Jeg kan ikke takke han nok for hvor hjelpsom han har vært for meg på landslaget, og han er en jeg har stor, stor respekt for både på og utenfor banen. Folk er ikke fornøyd med at han slutter på landslaget, men det åpner også for nye muligheter.

- Joleon (Lescott) og John så ut til å ha kapret plassene, men Phil Jagielka kom inn sist gang, og Gary Cahill er også et stort talent. Ryan Shawcross har også vist seg fram.

England spiller VM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Polen fredag og tirsdag.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken