Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ombestemte meg i julen

Dag-Eilev Fagermo har bestemt seg for å gi Mattias Andersson en ny sjanse.

For første gang siden 2007 er Mattias Andersson skadefri i sesongoppkjøringen. 31-åringen får nå en ny sjanse i Odd av trener Dag-Eilev Fagermo, skriver Telemarksavisa.

Hele fem ganger har kantspilleren fra Sverige pådratt seg kneskader. Tre av dem har vært karrieretruende.

- Mattias har en skadehistorie, i tillegg til at vi ikke har fått utnyttet potensialet, som gjorde at vi begynte å se etter andre, sier Fagermo til TA.

- Men han er revansjsugen, og han har ikke fått vist hva som bor i ham i Odd. Jeg er så imponert over den jobben Mattias har gjort. Han kommet tilbake, og jeg ombestemte meg i julen. Mattias skal få en sjanse til å slå tilbake skadefri. Vi trenger en gjennombruddshissig spiller. Vi har spilt for mye på tvers, sier Fagermo.

Mattias Andersson skapte seg et navn på venstrekanten i Strømsgodset. Senere spilte han for Fredrikstad.

- Det har nok handlet om alt fra skader til lønn og potensial, men nå går vi inn 100 prosent fra begge parter. Det var en stund jeg følte meg uønsket, men nå har alt snudd. Det var rett før jeg ble fotballinvalid, legene var skeptiske til mer spill. Da er det tøft å gå fem måneder med egentrening, men heldigvis gikk det bra, sier Andersson til Telemarksavisa. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken