Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal bli pappa!

Johnny Loddens blogg er denne gang litt utenom det vanlige!

RIGA, LATVIA: Nå er det full rulle her i det norske mesterskapet i Riga! Det er ganske humor her nede og enda bedre skal det bli! Akkurat nå ligger jeg i bingen og venter på at de andre i Limit-eventen skal få middagspause, så jeg kan få noen venner å spise i lag med!

For min egen del i denne turneringen, så skulle jeg være lur, så jeg sov to timer for lenge så jeg kunne komme ned når blindene var passe høyeat jeg ikke kunne spille alle hender og måtte spille seriøst. Men hva skjer? Jeg kommer ned 15 minutter før første pause og ender opp med 2k igjen når pausen starter! (startstack 5k)

Riktignok tapte jeg ganske mye i en litt stygg hand der jeg hadde Q9 på floppen Q92 og var oppe mot AQ og A9, hvor 2 outs ble litt for mye. Rett etter pausen røk jeg ut da jeg fikk flush mot høyere flush!! Er så sick rigga! (Bør vel nevnes at det lå fire kløver i bordet og jeg hadde en kløver 4 i labben, da;-) )

Har de første dagene her nede blitt en del drinker og mye kinapoker til det! Faktisk hatet jeg kinapoker for ikke lenge siden, men må innrømme at jeg liker det bedre og bedre. Ikke at jeg vinner i det, men synes det er et perfekt game å spille til sjenken!

PLO-turneringen er også historie er nede og der vant faktisk han som mange hadde som favoritt før turneringen startet, inkludert meg selv! Nemlig den stolte same: Hans Varsi!

For min egen del var dette en turnering jeg virkelig hadde sett frem imot, og jeg gjorde til og med Thai ferien to-tre dager kortere bare fordi jeg ville spille denne eventen! Men hva skjedde? Jo, jeg spilte skamdårlig og røk ut tidlig også her!

Så nå må det virkelig skjerpes i de to siste turneringene for min del; Heads-up og Main event!

Men nå over til noe MYE, MYE mer gledelig!! I september måned skal jeg nemlig bli pappa for første gang!!! :D :D

Dette er noe jeg ser veldig frem til!

Det er ingenting i pokerverden som kan måle seg med dette, og det kommer til og bli en helt ny hverdag for oss begge to/alle tre!!

Om det blir gutt eller jente spiller egentlig ikke så stor rolle (bare det blir en gutt)! ;) Det kommer til å bli tidlig coaching i alle idretter som han/hun vil, men det kommer også til å bli tidlig spesialisering i tennis/golf/fotball!!

Nå er det ned og få seg litt middag og høre hvordan det står til med gutta der nede..

Så kommer nye oppdateringer etter heads-upen, som er i morgen!

Johnny

Kommentarer til denne saken