Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal levere bra for Drillo

Henning Hauger er klar for å ta tilbake plassen på landslaget.

Henning Hauger er igjen er inne i landslagsvarmen, etter at han var én av de 21 spillerne landslagssjef Egil Drillo Olsen leste opp fra sin liste på pressekonferansen på Ullevaal Stadion mandag.

Hauger sier til Nettavisen at var litt overrasket over at han ble litt overrasket over at han ble tatt ut såpass tidlig etter returen fra Bundesliga.

- Det var kanskje litt tidlig, men jeg føler at formen er på gang, og at jeg har noe å bidra med. Men det var veldig gøy. Landslaget har man alltid lyst å spille for, sier Hauger til Nettavisen.

27-åringen spiller per dags dato for Lillestrøm, og sier han trives i sin nye klubb.

- Det har vært litt opp og ned for hele laget siden jeg kom. Men det er en vanvittig fin gjeng i Lillestrøm, forteller Hauger.

- Jeg var sugen på å komme meg til en klubb hvor jeg visste at jeg ville få spillertid. Jeg var ikke interessert i å sitte på benken i Tyskland i seks måneder til, sier Hauger.

Ikke enig med Drillo
Drillo fortalte på mandagens pressekonferanse at han ikke synes Hauger spilte godt i forrige kamp, men 27-åringen er ikke helt enig det.

- Jeg er ikke helt enig at jeg var så dårlig. Jeg har vært litt småsyk, men så dårlig var jeg ikke. Jeg føler uansett at jeg skal levere bra for Drillo. Rollen på landslaget er litt annerledes enn den jeg har i Lillestrøm. Der ligger man foran midtstopperne, og det blir litt mer defensiv jobbing, forklarer 27-åringen, som sier han ikke tror det blir noe problem.

Til tross for at han trives i sin nye klubb, kan ikke 27-åringen utelukke at han kan komme til å spille for Hannover igjen.

- Jeg har en kontrakt med Hannover, så det blir litt opp til dem også. Jeg kan ikke utelukke noe. Men jeg tenker ikke så mye på det nå, sier Hauger.

Gleder seg til landskampene
Nå gleder han seg i stedet til landskampene i oktober, og de resterende kampene for Lillestrøm.

- Sveits borte blir den tøffeste kampen i gruppen. Vi er helt klart en «underdog» der, men det tror jeg kan passe oss.

- Kypros er et brukbart lag, men skal vi til VM så må vi slå de, sier Hauger.

Håvard Nordtveit er spilleren Hauger må konkurrere mot om en plass på laget. Nordtveit har foreløpig ikke imponert på landslaget, men Hauger vil ikke si så mye om duellen.

- Jeg har ikke snakket med Drillo ennå. Det er han som tar ut laget. Håvard har vist at han er en bra spiller i Tyskland, sier Hauger.

Norge møter først Sveits i Bern 12. oktober før de fire dager senere skal til Kypros.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar