Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil bli i Brann

Martin Andresen understreker at han trives godt i Bergen.

RIJEKA (Nettavisen): Spekulasjonene er mange rundt Martin Andresen og hans fremtid i den vestlandske fotballhovedstaden. Selv presiserer han at han trives, og ikke har tenkt seg noe annet sted.

- Jeg har overhodet ikke tenkt meg til en ny klubb, hevder Andresen overfor Nettvisen.

- God dialog med Brann
Han vil ikke gå med på at det faktum at det er under et år igjen av Brann-kontrakten - og at det ikke er blitt noen enighet om hva som skjer etterpå - er grunn til bekymring.

- Nei, vi har en god dialog, og jeg kan godt bli i Brann etter 2007, hevder hele Bergens førstestyrmann.

Samtidig vet han at spekulasjonene vil fortsette jo lenger det går før man er enige om midtbanespillerens videre skjebne.

- Det kan nok bli en del spekulasjoner i pressen, men jeg er ikke redd for at det skal påvirke meg og mitt spill, sier Andresen, før han ser litt stort på det hele.

- Selvfølgelig kan jeg ikke garantere at jeg spiller i Brann neste sesong, hvem vet helt sikkert hvor de jobber om et år?

- Selvfølgelig er det mye kan skje, men jeg poengterer igjen at jeg trives i Brann, at jeg har en god dialog med klubben om fremtiden min, og jeg har ingen planer om å gå til en annen klubb, understreker 30-åringen.

Winters intet problem
At Robbie Winters «retur» til Bergen skal slå negativt ut for hans Brann-skjebne, vil kapteinen ikke gå med på, ei heller at det kommer til å slå negativt ut for Brann-laget som en helhet.

- Det var vel først og fremst Mons Ivar (Mjelde) og Robbie som ikke var helt på bølgelengde, men nå skal de ha skværet opp.

- Robbie Winters er en god spiller, og bra å ha ham med på laget.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien