Mats Zuccarello Aasen var på isen i 17.41 minutter da New York Rangers slo Winnipeg Jets 4-2 (1-2, 1-0, 2-0) i Madison Square Garden mandag.

Nordmannen som spilte sin andre kamp for Rangers etter overgangen fra russisk hockey, hadde assist på den eneste scoringen i annen periode, men han markerte seg mest med tre utvisninger.

Han måtte i «fryseboksen» tre ganger i midtperioden. to ganger for bruk av høy kølle, og den siste gangen for å ha halt ut spillet gjennom å dekke pucken med hånden. Dette er noe som er blitt forbudt etter lockouten.

- Jeg visste ikke om denne regelen, sa Zuccarello ifølge Newsday etter kampen.

(Artikkelen fortsetter)

HTML EMBED

Heldigvis var temperamentsfulle John Tortorella forståelsesfull.

- Ingen fortalte ham om dette, konstaterte Rangers-treneren.

Det var gjestene fra Winnipeg som kom best i gang i kampen med en 2-1 ledelse etter første periode. Dette ble utlignet til 2-2 etter at midtperioden var over, og så avgjorde Rangers med to scoringer i den siste perioden.

Derek Stepan scoret for to for New York Rangers, mens Ryan Callahan og Rick Nash satte inn de to andre. Målene til Winnipeg i første periode kom ved Zach Bogosian og Nik Antropov.

Mats Zuccarello Aasen fikk et plusspoeng i protokollen for sin assist i midtperioden.

- Ryan Callahan storspilte i denne kampen. Han skal ha mye av æren for seieren. Han var flink til å holde pucken i laget, og han scoret et avgjørende mål i tillegg. Det var etter hans utligning vel tre minutter ut i den andre perioden at vi tok over kampen, mente trener John Tortorella, og det var nettopp på scoringen til Callahan at Zuccarello Aasen fikk sin assist. (©NTB/Nettavisen)