Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vurderer å slutte i United

Manchester Uniteds midtbanestjerne, Nicky Butt, vurderer et klubbskifte.

Butt, som ble omtalt av Pele som en av de beste spillerne under fotball-VM i fjor, har fått færre og færre sjanser i United. Nye spillere og egne skadeproblemer har ført ham ut i skyggen i Manchester Uniteds viktige kamper denne sesongen. Sjansene blir trolig ikke større når Paul Scholes og Ole Gunnar Solskjær kommer tilbake.

- Situasjonen har ikke vært bra for meg denne sesongen. Jeg ville løyet hvis jeg hadde sagt noe annet. Ingen med sine fulle fem i behold ville dratt fra denne klubben hvis alt var bra, men den siste tiden har jeg tenkt tanken på at det var det i denne klubben, sier Butt til Manchester Evening News.

- Må spille
Butt har tatt opp problemene med manager Alex Ferguson, men har blitt bedt om å ta det med ro, og vente på sjansen. 28-åringen, som fortsatt er inne på Englands A-landslag, har imidlertid ikke all verdens tid på seg.

- Jeg har vært her i ti år, og vil egentlig ikke dra. Men i min alder må man være på banen. Akkurat nå er situasjonen ganske kjedelig for meg. Forhåpentligvis har jeg noen gode år til i meg, men det siste jeg ønsker er å se tilbake på karrieren og tenke på all den tiden jeg ikke spilte, og kastet bort. Derfor har jeg tenkt på å forlate klubben, forklarer han.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial