Gå til sidens hovedinnhold

Jenter, nå er han singel

Aksel Lund Svindal og kjæresten har gjort det slutt.

Det norske alpinesset, Aksel Lund Svindal, bekrefter at forholdet til alpinstjernen Julia Marcuso er over.

De to har vært sammen i fire år, og natt til lørdag bekreftet nordmannen på sin Facebook-side at forholdet er slutt.

Hektisk liv
Den norske OL-vinneren forklarer bruddet med at de begge har meget travle liv.

- Jeg har kjent julia i mange år. Vi har hatt et flott forhold de siste fire årene. Det har vært en god tid. Men tid er også en begrenset ressurs. Det er lang avstand mellom våre hjem, og vi lever begge to meget travle liv. Å få nok tid sammen har vært en av våre største utfordringer, og det er vanskelig å se hvordan det skal forandre seg i fremtiden, skriver alpinesset på sin Facebook-side.

Skjermet privatliv
Nordmannen er vanligvis svært sparsommelig med kommentarer knyttet til sitt privatlit, men nå følte han det var greit å være tidlig ute med å bekrefte bruddet.

- Jeg bruker vanligvis ikke å meddele så mye om mitt privatliv, men nå har jeg gjort det. I stedet for at det skal bli spekulasjoner rundt dette, tenkte jeg det var bedre å dele sannheten fra en komplisert situasjon, fortsetter han.

- Det er aldri gøy å avslutte et forhold, men jeg tror vi har gjort det på beste mulige måte. Takk Julia, for at du har hjulpet meg å finne ut av dette.

Mancuso har også bekreftet bruddet på sin Facebook-side, og forteller at hun har hatt en utrolig tid sammen med Aksel.

- Takk for at du er en så bra mann, og alltid en god venn. Det ser ut som om solen går ned for vårt forhold, men jeg vet at horisonten er full av flotte opplevelser, skriver hun.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken