RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeppe har vind i seilene

Foto: hesteguiden.com
I går vant mannen fra Aalborg to løp, og i torsdagens lunsjtrav på Bjerke setter dansken seg opp bak vår banker for dagen.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Jeppe Juel setter 12 No Name De hess temmelig høyt, og i en feilfri utgave taper ikke dansken i V5-1. Sist kjempet han om seieren da han galopperte ut av den siste svingen på Klosterskogen, men dagens arena tror vi passer bedre.

Vallaken vant tre løp i fjor, og i et av de løpene holdt han enkelt unna for gode Navaho Simoni. Nå står han i tolvtespor, hvilket vi tror er en fordel. Dagens konkurrenter er ikke av den skarpeste sorten, og vi tror han blåser rundt alle i sluttfasen om han unngår uhell.

Spenstig DD-banker!
Solid form har 5 Athena Rod vist, og hun blir vårt DD-drag for dagen i V5-4. Sist stod hun feil til, og nå har hun endelig trukket et fint spor. Gangen før gjorde hun et kanonløp etter å ha dradd opp angrepet, og travet i tredjespor de siste 800 metrene til annen bak Nok' en Siem.

9 Konvoj er god på sitt beste, men har skuffet i sine siste starter. Tilbake i slag har han muligheten. 2 Mr. Frazer var dårlig sist, men nå er distanse og utgangsposisjon perfekt. 7 Dance Royal er mye bedre enn raden, og skal voktes feilfritt. 12 Emanuel Mauser er en vinnerhest som har vært lenge borte fra løpsbanen grunnet skader, men sporet kunne med fordel ha vært bedre. Han så tung ut i kroppen i prøveløpet, og kan muligens trenge en gjennomkjøring. 1 Linus Streamline er bedre enn raden, og kan overraske.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Athena Rod er veldig spennende i V5-4/DD-1.
Athena Rod er veldig spennende i V5-4/DD-1.

Småvrient
I V5-2 blir 5 Cobra Bac favoritt. Krogh-Hanssen-traveren gikk fint i Skien sist, og oppgaven i dag er veldig interessant. 3 Ovidus De Retz er den beste hesten, men han mangler en god del på toppformen. Styrke finnes i massevis, og han har slått klart bedre hester enn dette tidligere. 4 Lass Idol vant to løp i fjor. Virker ikke som noen tøffing, men med rett løp skal svensken regnes.

I den tredje avdeling tror vi kan det bli en skikkelig duell mellom 7 Zeppelin Boko og 6 Giant Nero. Førstnevnte norgesdebuterte med seier, og var god den dagen. Sistnevnte er imidlertid ikke noe dårligere, og han avsluttet sterkt sist. Vi varsler også litt for 5 K.N. Wind, som avsluttet flott etter galopp sist. 11 Lovely Story kan være en luring i sitt første løp i Mikkelborg-regi, og da tror vi vinneren er nevnt.

Han ledet fra start til mål sist, 1 Kling Jens, og i finalen i dag dreier det seg om en topp vinnersjanse på ny. Holmen-traveren vant da mot tilsvarende motstand. Han skal normalt greie å holde sporet, men startraske hester på utsiden vil muligens prøve seg. 3 Komnes Ess står gunstig til, og kan utfordre. Han har speeden som sitt beste våpen. 10 Mai Faksen var meget god fra tet torsdag i sitt seiersløp i Skien, men denne gangen skal han sprinte bakfra. 7 Eldsjur var knepent slått av Skaffer Balder sist, og kan slå til om han er heldig med reisen.

”Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook”.

Flott lunsj-gevinst!
tirsdag gikk vårt største spilleforslag i lunsjen på Drammen inn til en utbetaling på småpene 5880 kroner!

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv kr. 72, 288 og 864 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kjøpe her.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere