*Nettavisen* Sport.

Jermain Defoe har forlatt EM

Foto: Reuters/Scanpix

De dårlige nyhetene vil ingen ende ta for England.

07.06.12 11:36

Wayne Rooney ute i de to første kampene. Turbulens rundt Roy Hodgsons valg om å utelate Rio Ferdinand fra EM-troppen. En skadet og usikker John Terry.

De dårlige nyhetene vil ingen ende ta for det engelske landslaget, kun fire dager før åpningskampen mot Frankrike i EM.

Les også: Hvem tryller du fram nå, Hodgson?

Den siste kinaputten som sammen med alle de andre er i ferd med å danne en bombe, er at Jermain Defoe har forlatt resten av troppen i Polen og dratt tilbake til England. Årsaken er at Tottenham-spissens far døde i natt. Dette melder flere britiske aviser på Twitter.

Ifølge Sky Sports skal Aston Villas Darren Bent ha blitt informert om at han må være klar til å reise til Polen, men Defoe, som har spilt 47 landskamper og scoret 15 mål for England, skal etter planen være tilbake i Krakow før mandagens kamp. Danny Welbeck og Andy Carroll er de to øvrige spissene i Hodgsons tropp.

- England-spiss Jermain Defoe har dratt tilbake til England i morges etter at hans far døde i natt. Jermain slutter seg til troppen igjen innen kort tid. Det vil ikke bli kalt inn en erstatter. Vi ber om at media viser respekt overfor Jermain og hans familie i denne tøffe tiden, heter det i en uttalelse fra det engelske fotballforbundet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.